10 Nis 2022 #1 brezersss B Üye Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 6 Tepki puanı 1 Ödüller 6 Yaş 30 8 HİZMET YILI Lobiye geldiğinizde enter tuşunu basın bölümüne kadar sorun olmuyor ama lobiye geldiğimde enter tuğşunu basınca dıt sesi geliyor ve hile menüsü yok ortada yardım edin lütfen
Lobiye geldiğinizde enter tuşunu basın bölümüne kadar sorun olmuyor ama lobiye geldiğimde enter tuğşunu basınca dıt sesi geliyor ve hile menüsü yok ortada yardım edin lütfen
Çözüm ninoss2 11 Nis 2022 Hocam Gameloop ayarlarından directx+ seçmen gerekiyor sorunun çözülecektir.
11 Nis 2022 #2 ninoss2 Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli Ultra Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 1,612 Çözümler 9 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 5 HİZMET YILI Hocam Gameloop ayarlarından directx+ seçmen gerekiyor sorunun çözülecektir. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
11 Nis 2022 Konuyu başlatan #3 brezersss B Üye Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 6 Tepki puanı 1 Ödüller 6 Yaş 30 8 HİZMET YILI ninoss2' Alıntı: Hocam Gameloop ayarlarından directx+ seçmen gerekiyor sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıklayın ... teşekür ederim Reis Allah razı olsun işe yaradı Oyla 0 Olumsuz oyla
ninoss2' Alıntı: Hocam Gameloop ayarlarından directx+ seçmen gerekiyor sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıklayın ... teşekür ederim Reis Allah razı olsun işe yaradı
11 Nis 2022 #4 ninoss2 Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli Ultra Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 1,612 Çözümler 9 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 5 HİZMET YILI brezersss' Alıntı: teşekür ederim Reis Allah razı olsun işe yaradı Genişletmek için tıklayın ... rica ederim efendim ne demek Oyla 0 Olumsuz oyla
brezersss' Alıntı: teşekür ederim Reis Allah razı olsun işe yaradı Genişletmek için tıklayın ... rica ederim efendim ne demek