Çözüldü EzPUBGM safe ile normal arasındaki fark nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TruckersMP Old Admın
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Pubg nin 2 Tane Hilesi Var Biri EzPUBGM for (2.3) Biride EzPUBGM Safe Version Bunların Arasın daki fark nedir 2 ci olan daha mı iyi banlanmama olasılığı olarak ?

Çözüm
safe olanın gereksinimleri daha yüksek ve bundan dolayı ban ihtimali daha düşük
ban ihtimalini azaltmak için üyelik sınırı eklenmiş yani sadece onaylı üyeler ve üstü kullanabiliyor bu da hilenin detectlenmesini geciktiriyor

şahsen safe version kullanmadım ondan dolayı yazılımsal bir fark var mı bilmiyorum
Griffin Premium
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ban ihtimalini azaltmak için üyelik sınırı eklenmiş yani sadece onaylı üyeler ve üstü kullanabiliyor bu da hilenin detectlenmesini geciktiriyor

şahsen safe version kullanmadım ondan dolayı yazılımsal bir fark var mı bilmiyorum

Çözüm
Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI

öyle bişey yok 2.3 sürümünde 2 aydır ban yemiyordum safe olanı açtım 6. maçta 10 yıllık yedim. :d

Griffin Premium
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
öyle bişey yok 2.3 sürümünde 2 aydır ban yemiyordum safe olanı açtım 6. maçta 10 yıllık yedim. :d
dostum malesef ban olayı da böyle birşey :D en ud olan hile ile bile 2. gün ban yiyenler varken 4 5 aydır yemeyenler var. sadece versiyondan kaynaklandığını sanmıyorum belki report yemişsindir son günlerde, tabii kesin birşey diyemem.
sadece safe version kullanan kişi sayısı daha az olduğu için algoritmada ban ihtimali de daha az dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...