Uzman Üye
başkan zaten oynısını yapıyorum ama hıle menusu açılmadan kapanıyor opera tarayıcı kullanıyorum arada o sorun olabılırmı acabakanka ilk önce gameloopu aç ve ordan pubg mobile aça tıkla ve hiç birini kapatma lobide entere tıkla
başkan oyunu sildim gerı bıle yukledım son aşamayı geçemıyorum bısey engel olup hıleyı kapatıyorOyunu yeniden başlatıp tekrar bir dene hocam
sa kısa ve öz geçiyorum dunden beri uğrasıyorum onayluı üyeden gırıs yapıyorum pubg herşey tamam lobıde bekle enter bas dıyor basıyorum hıle kapanıyor hıc menu gelmeden önceden böyle bır sıkıntım yoktu
not: c++ yuklu gamelop guncel pc guncel gameleop ayar otomatıkden drexmıdır ne onada aldım sorunu çözemıyorum bıde vırus ve defender kapalı herşeyı yaptım sorunu çözemedım son aşamaya gelıyorum entere tıklayıp hıle kapanıyor
yorum kasmak ıcın yorum yapma baba sorunumu çözün gerekırse pc bağlana bılırsınız teamdan
şuan olayı çözen varmı benim dizistü bilgisayarımdada açılmıyorbende de aynı sorun var çözen olursa bende deneyeceğim. Arkadaşımın hesabı da aynı onaylı üye o
guncellemede suansa kısa ve öz geçiyorum dunden beri uğrasıyorum onayluı üyeden gırıs yapıyorum pubg herşey tamam lobıde bekle enter bas dıyor basıyorum hıle kapanıyor hıc menu gelmeden önceden böyle bır sıkıntım yoktu
not: c++ yuklu gamelop guncel pc guncel gameleop ayar otomatıkden drexmıdır ne onada aldım sorunu çözemıyorum bıde vırus ve defender kapalı herşeyı yaptım sorunu çözemedım son aşamaya gelıyorum entere tıklayıp hıle kapanıyor
yorum kasmak ıcın yorum yapma baba sorunumu çözün gerekırse pc bağlana bılırsınız teamdan
Flashın boş olması önemli boş olmaz ise çalışmaz. ben denedim.@kingangel
Bu yöntemi deneyiniz
Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.
1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.
4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.
Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent
5- Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatın
6- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.
Memory programini sil ve tekrar yukle. Ardindan window calistir kismina gel ve su dediklerimi yazip icindeki herseyi silsa kısa ve öz geçiyorum dunden beri uğrasıyorum onayluı üyeden gırıs yapıyorum pubg herşey tamam lobıde bekle enter bas dıyor basıyorum hıle kapanıyor hıc menu gelmeden önceden böyle bır sıkıntım yoktu
Windows güncellemeleri tamamla gamelloğ güncellemelerini tamamla ona rağmen olmuyorsa gameloop sıfırlamanı öneririmsa kısa ve öz geçiyorum dunden beri uğrasıyorum onayluı üyeden gırıs yapıyorum pubg herşey tamam lobıde bekle enter bas dıyor basıyorum hıle kapanıyor hıc menu gelmeden önceden böyle bır sıkıntım yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?