Çözüldü EzPUBGM safe versiyon enter sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sa kısa ve öz geçiyorum dunden beri uğrasıyorum onayluı üyeden gırıs yapıyorum pubg herşey tamam lobıde bekle enter bas dıyor basıyorum hıle kapanıyor hıc menu gelmeden önceden böyle bır sıkıntım yoktu

not: c++ yuklu gamelop guncel pc guncel gameleop ayar otomatıkden drexmıdır ne onada aldım sorunu çözemıyorum bıde vırus ve defender kapalı herşeyı yaptım sorunu çözemedım son aşamaya gelıyorum entere tıklayıp hıle kapanıyor

yorum kasmak ıcın yorum yapma baba sorunumu çözün gerekırse pc bağlana bılırsınız teamdan

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
sa kısa ve öz geçiyorum dunden beri uğrasıyorum onayluı üyeden gırıs yapıyorum pubg herşey tamam lobıde bekle enter bas dıyor basıyorum hıle kapanıyor hıc menu gelmeden önceden böyle bır sıkıntım yoktu

not: c++ yuklu gamelop guncel pc guncel gameleop ayar otomatıkden drexmıdır ne onada aldım sorunu çözemıyorum bıde vırus ve defender kapalı herşeyı yaptım sorunu çözemedım son aşamaya gelıyorum entere tıklayıp hıle kapanıyor

yorum kasmak ıcın yorum yapma baba sorunumu çözün gerekırse pc bağlana bılırsınız teamdan
knk uyumlulukla alakalı olabilir

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka bendede aynı sorun oluştu fakat 2 kere sil tekrar yükle yaptım düzeldi işletim sistemim win 11
neyi sildin
Post automatically merged:

operadan giriyor olabilirsin
opera yuklu pc onu sılcem bıde öyle denıyek
Post automatically merged:

kanka win sürümüne dikkat et belirli sürümlerde hata veriyor çünkü özellikle win 10 da
knk son guncellemede oldu bı sıkıntım yoktu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka bendede aynısı oluyordu daha 2 dk önce çözdüm windows arama yerine program ekle veya kaldır yaz ordan gameloopa kaldıra bas ordan onarmaya bas gameloop onarılsın pubgyi indir ve keyfine bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...