13 Kas 2022 #1 WOLF ALFA W Üye Katılım 26 Mar 2022 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 39 4 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar ben ezpubg safe versiyon kullanmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
Çözüm A A arascanuzay 13 Kas 2022 Onaylı üye olman lazım dostum. Onaylı üye olmak için koşullar şunlar : 50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
Onaylı üye olman lazım dostum. Onaylı üye olmak için koşullar şunlar : 50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
13 Kas 2022 #2 arascanuzay A Nam ı Değer İsviçre Çakısı Seçkin Üye Katılım 19 Ağu 2021 Mesajlar 315 Çözümler 9 Tepki puanı 29 Ödüller 3 4 HİZMET YILI Onaylı üye olman lazım dostum. Onaylı üye olmak için koşullar şunlar : 50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Onaylı üye olman lazım dostum. Onaylı üye olmak için koşullar şunlar : 50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
13 Kas 2022 Konuyu başlatan #3 WOLF ALFA W Üye Katılım 26 Mar 2022 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 39 4 HİZMET YILI peki normal versiyondan 10 yıl ban yedim bu versiyon gerçekten güvenlimidir? Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Kas 2022 #4 cankodalak Onaylı Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 55 Tepki puanı 9 Ödüller 7 Yaş 29 7 HİZMET YILI WOLF ALFA' Alıntı: peki normal versiyondan 10 yıl ban yedim bu versiyon gerçekten güvenlimidir? Genişletmek için tıklayın ... Safe de sadece vi̇deoda hi̇len görünmez ban ri̇ski̇ aynidir ve sooper kullan ban yedi̇kten sonra Moderatörün son düzenlenenleri: 13 Kas 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla
WOLF ALFA' Alıntı: peki normal versiyondan 10 yıl ban yedim bu versiyon gerçekten güvenlimidir? Genişletmek için tıklayın ... Safe de sadece vi̇deoda hi̇len görünmez ban ri̇ski̇ aynidir ve sooper kullan ban yedi̇kten sonra
13 Kas 2022 #5 arascanuzay A Nam ı Değer İsviçre Çakısı Seçkin Üye Katılım 19 Ağu 2021 Mesajlar 315 Çözümler 9 Tepki puanı 29 Ödüller 3 4 HİZMET YILI WOLF ALFA' Alıntı: peki normal versiyondan 10 yıl ban yedim bu versiyon gerçekten güvenlimidir? Genişletmek için tıklayın ... İkiside hiledir en nihayetinde belli ederek oynarsan safe versiyon normal versiyon Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ban yersin o yüzden imkansız vuruşlar fovunu abartım inanılmaz flickler atmamanı önenirim. WOLF ALFA' Alıntı: scooper nedir ? Genişletmek için tıklayın ... spoofer ise donanımınızın seri numaraları değiştirmeye yarayan programa verilen bir isimdir. Yani her açtığın hesap ban yiyorsa hwid ban yemişsindir. Bunuda ya yeni bir anakart alarak yada spoofer kullanarak çözebilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
WOLF ALFA' Alıntı: peki normal versiyondan 10 yıl ban yedim bu versiyon gerçekten güvenlimidir? Genişletmek için tıklayın ... İkiside hiledir en nihayetinde belli ederek oynarsan safe versiyon normal versiyon Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap ban yersin o yüzden imkansız vuruşlar fovunu abartım inanılmaz flickler atmamanı önenirim. WOLF ALFA' Alıntı: scooper nedir ? Genişletmek için tıklayın ... spoofer ise donanımınızın seri numaraları değiştirmeye yarayan programa verilen bir isimdir. Yani her açtığın hesap ban yiyorsa hwid ban yemişsindir. Bunuda ya yeni bir anakart alarak yada spoofer kullanarak çözebilirsin.