EzPUBGM safe versiyonu PUBG Mobile hesabımı 10 yıl banlattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Bir önceki açtığım konuda ki süper moderatör safe versiyonunun safe olduğunu ve ban atmayacağını söylemişti ve bunu söyledikten sonra konumu da kilitledi. Ona güvenerek oyuna girdim ve 4 maç attım. 4 maçta da maksimum kill sayım 5 ve 3'ünde atladığım gibi öldüm. 5. maçın 2. kilinde 10 yıl ban yedim. Verdiğin tavsiye için teşekkürler, bir önceki konuma yorum yapan süper moderatör arkadaş :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
The super moderator in the previous topic I opened said that the safe version was safe and would not ban, and after saying this, he locked the location. Trusting him, I entered the game and scored 4 matches. In all 4 games, my maximum kill count is 5 and I died as I jumped in 3. I got banned for 10 years in the 2nd clay of the 5th match. Thanks for your advice, super moderator friend who commented on the previous post.:)
The super mod when he said get banned for using the cheat probably meant, that gameloop anti cheat can not detect the hack itself, but if you get reported over and over again on pubg, your chance to not get banned is so low!

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bir önceki açtığım konuda ki süper moderatör safe versiyonunun safe olduğunu ve ban atmayacağını söylemişti ve bunu söyledikten sonra konumu da kilitledi. Ona güvenerek oyuna girdim ve 4 maç attım. 4 maçta da maksimum kill sayım 5 ve 3'ünde atladığım gibi öldüm. 5. maçın 2. kilinde 10 yıl ban yedim. Verdiğin tavsiye için teşekkürler, bir önceki konuma yorum yapan süper moderatör arkadaş :)
zaten bypas açmadan girersem tüm hilelerde ban atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...