EzPubgM Son şansın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
adamlar farklı hilelere yönelmiş pubgnin modası geçti bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
knk hileyi kullanmak zorundasın demıyrlar kı.
Hile dt olunca kullanma yenı sürümünü zaten getiriyorlar.
Ekip iyi çalışıyor bu arada ellerine sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hileyi bu siteden açmazsak sorun olmaz diye düşünüyorum. Mesela loader gibi. Eskiden öyleydi. Birde öyle bir şey çıkartsanız denemekten zarar gelmez
Post automatically merged:

kullandığım hile anticheati devre dışı bırakıyor :)
Güncellemeler oto gelmeli uygulaması olmalı artık loader ile olacak iş değil

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
iyisimi başka hile bak sen kendine şimdiden bu hileden hayır yok artık

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
değerli yorumunuz için teşekkürler farkında olduğumuz ve mantıklı düşündüğümüzde elimizden gelmeyen şeyler nedeniyle istediğimiz gibi her hileyi sınırsız bir süre boyunca undetected tutamiyoruz. gameloop anticheat ekibi veya benzeri şahıslar hilenin çok fazla tüketiminden dolayı siteyi incelemeye almışlar ne yaparsak yapalım 2 gün sonra hileyi tespit ediyorlar. onbinlerce kişiye ücretsiz olarak yayımladığımiz bu hileleri anticheat ekipleri rahatça indirip analiz edebiliyorlar. bunun sonucunda
pubg mobile üzerinde devrim niteliğinde yaptığımız bulduğumuz methodlari bir kaç gün içerisinde engelliyorlar. bu biraz şevkimizi kırdı açıkçası yapsam ne olacak 2 gün sonra yakalanicak diye düşündüğümuzde istahimiz kaçıyor.
Admin adamsın kral seviliyorsun

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hilenin kolayca detected olması normal çünkü bu siteyi arkadaşın da dediği gibi cheating ekipleri gözlemliyor ve hileleri inceleyip kolayca fixleyebiliyorlar sürekli gözetim ve şikayet altında site gayet doğal ve olağan ama çok daha iyi olacağını düşünüyorum ilerleyen zamanlarda

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Her hile bir yere kadar ud kalıyor dostum bir süre sonra dt oluıyor maalesef

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Umarım en kısa sürede talebine kavuşursun

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hocam takip ettiğim bir kaç tane ücretli hile forumları var adamlar o işten para kazandıkları için hilelerini sık sık ortalama 10 15 gün geçmeden güncelliyorlar yani en ufak bir prüz bir güncelleme gelince oyuna kontrol ediyorlar kullanıcılarını uyarıyorlar bilgilendiriyorlar ve tabiki de ücretli olduğu için kullanıcısı sınırlı sayıda tespit edilmesi de o kadar kolay olmuyor ve koruma üst düzeyde tutulmaya devam ediyor aylarca aynı hesapta oynayıp hala da oynamaya devam eden oyuncular tanıyorum oyuna bugün güncelleme gelmesine rağmen adamlar hilelerini de aynı gün içerisinde güncelliyorlar kısacası tek bir oyuna odaklı ve amaçları para kazanmak oldukları için parayı veren düdüğü çalar hesabı yetkililere söylüyecek çok bir şey yok aslında

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
alorant dword private çıktı urasmmamıslardır kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...