Onaylı Üye
5 6 Maç götürüp ban atior bazı kişilere fix 10 dk içinde atior belirsiz yani dword kullanabiliosan dworddan devam et dostum.Arkadaşlar ben dwor kulanıyorum ama ezpubgm daha kapsamlı bir hile ama kendin önceden denedigim için biliyorum sezon 18 19 20 fuul ezpubgm le geçti en son ban atıyordu şuanda ban atıyormu geçmeyi güşünüyorum şuan dwor la as ustası 10 yıldız ım
knk elin kolun tutuyosa dword
Çok teşekkürler Dwor Gayet güzel ama ezpubg güncelleme geldi diye sormak istedim5 6 Maç götürüp ban atior bazı kişilere fix 10 dk içinde atior belirsiz yani dword kullanabiliosan dworddan devam et dostum.
dwordda ban yemezsin aga ezpubgm de 10 yıl yeme şansın varArkadaşlar ben dwor kulanıyorum ama ezpubgm daha kapsamlı bir hile ama kendin önceden denedigim için biliyorum sezon 18 19 20 fuul ezpubgm le geçti en son ban atıyordu şuanda ban atıyormu geçmeyi güşünüyorum şuan dwor la as ustası 10 yıldız ım
Çok mu belli ettin ben 7kd ile oynuyorum maç başı 15 13 hep 10 üstü leş ama raport yeyemmişimdir çünkü miramar oynuyorum miramarda genelde has kodro oldugu için adam oyuncu diyip geçerlerdword şuan as 3 te ban attı legit oynamama rağmen lobi ban sorunu kalkarsa mükemmel hile bence
Hocam ben spoofer ladım oyunu legit bir şekilde oynasam sorun olmaz yani banı lobide attı daha oyun girmeden ben belli ederek as 10 cıktıysam belli etmeden de oynarım rahat bir şekilde ban yemem demi çünkjü hesap kalmıyor elimde teker teker ban lattımDword ud zaten normali ban atıyor diye biliyorum legit safe oynayanlar için dword getirildi zaten
bence kullanıma bağlı reis 3 yıldır kullanıcısıyım 1 kere hariç ban yemedim 0'dan 44e kadar kastım hesabı o bi keredede çok abartım yeni hesap açıp çok sert oynadığım için her özellik açık olduğu için yemişimdir diye düşünüyorum5 6 Maç götürüp ban atior bazı kişilere fix 10 dk içinde atior belirsiz yani dword kullanabiliosan dworddan devam et dostum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?