EzPUBGM ve Valorant hilesi fix olmasına rağmen hâlâ açık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Eskiden bir hile ban atmaya başladığında anında güncelleniyor ibaresi verilir ve adminler hileyi güncellerdi. Güncellemeseler bile alırlardı çünkü hile insanların hesaplarını banlatmasın diye böyle yaparlardı fakat şu an EzPUBGM ve Valorant hilesi fix ve konular kapatılmıyor bile. Acaba sorun nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Forumda yıl başına özel Valoranta script geleceği hakkında kurucudan 2 3 mesaj gördüm. Büyük ihtimalle yıl başına hazırlık yapıyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Forumda yıl başına özel Valoranta script geleceği hakkında kurucudan 2 3 mesaj gördüm. Büyük ihtimalle yıl başına hazırlık yapıyorlar.
bilgi verseler iyi olur hocam bilgi verilmezlersede hileler fixe çekilmeli bilmeyen insanlar açıp ban yiyor

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hile kullanan sayısı arttı zaten ve bi hileyi güncellemek o kadar da kolay değil zaman ve emek ister

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Valo hilesi mi fix 😂😂

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
forum eskisine göre daha büyük ve daha fazla ilgi istiyor ayrıca hile sayısı da arttırıldı bunun yanında dediğin oyunlarda armut toplamıyor gün geçtikçe hile korumaları kendini geliştiriyor ve işler zorlaşıyor. Artan kullanıcı sayısı ile ilgilenirken bir yandanda bu hilelerle uğraşmak zaman alıyor. Ayrıca adminlerinde bir hayatı var yaşam amaçları hile yapmak üzerine değil bunu bir yan iş hobi olarak yapıyorlar ve ücretsiz.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
forum eskisine göre daha büyük ve daha fazla ilgi istiyor ayrıca hile sayısı da arttırıldı bunun yanında dediğin oyunlarda armut toplamıyor gün geçtikçe hile korumaları kendini geliştiriyor ve işler zorlaşıyor. Artan kullanıcı sayısı ile ilgilenirken bir yandanda bu hilelerle uğraşmak zaman alıyor. Ayrıca adminlerinde bir hayatı var yaşam amaçları hile yapmak üzerine değil bunu bir yan iş hobi olarak yapıyorlar ve ücretsiz.
@CauSXOXO hocam en son her dt denildiğinde üye rütbesi düşecek demiştiniz bu gidişle siteye kaydolmaya gerek kalmadan kullanabilecek sanırsam 🙃

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
bu konuda haklısın apex chamsda 2 gündür sıkıntılı biraz yoğun olabilirler sonuçta onlarda insan yılbaşınada az kalmış biraz kendilerine zaman ayırmaları lazım

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
adminlerinde özel hayatı var sitedeki hile sayısı arttırıldı bu yüzden hepsine birden yetişmek zor

Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Adminlerin Hayatının Olduğunu Bende Biliyorum Ve Güncellemekte Zorunda Değiller Burda Dediğim 2-3 Hilenin Fix Olup Hayla Güncellememeleri Değil Hayla Çalışıyor Olakarak Göstermeleri.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
İlk defa senden duyuyorum.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, bildiğim kadarıyla şu anda yönetim ekibi iki adet yeni hile üzerinde çalışıyor sadece. Foruma yenilik olsun diye günlerini harcıyorlar, ilgisiz olsalardı sence uğraşırlar mıydı? Valorant hilesi onaylı üyeye kadar düşürülmesine rağmen 3-4 haftadır ud durumda. EzPUBGM hilesi safe versiyonu kullanırsanız ve id banı olmayan bir bilgisayarda oynandığı sürece ud durumdadır. Oyunun yapay zekası, kill sayınızı ve report durumunuza göre ban atmaktadır. Bunun hileyle hiçbir ilgisi yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...