merhaba iyi günler dilerim. Rica ediyorum bu hataya bir çözüm bulalım sadece ben değil diğer arkadaşlarım da da aynı sorun var. Hile güncellendikten sonra bu hatayı almaya başladık. Bazen açıyor bazen açmıyor hileyi. lütfen yardımcı olun.
Windows+R tuşuna basarak çalıştır adlı programı açınız daha sonrasında %temp%'yi arattığınız zaman çıkan dosyaları siliniz aynı şekilde prefetch dosyasını aratınız ve içindeki dosyaları siliniz ve olmazsa tekrar yazınız
evetpubg mobile mi ?
virüs programları kapalı hiçbirşekilde engelliyecek bir program yok. temp temizledim. modemi resetledim. kafası eserse çalışıyor esmezse çalışmıyor böyle bir durumEğer windows 7 kullanıyorsanız genel hatanın nedeni budur windows 7 de tam olarak çalışmamaktadır. Bu hata çözümlerini deneyebilirsin.
Adblocker kapatın.
Windows Defender kapatın.
Tüm antivirüs programlarını kapatın.
Riot Vanguard ve Faceit Anticheat kaldırın.
%temp% , temp ve prefetch temizleyin.
Modemi resleyin ve tekrar deneyin.
Hata devam ederse farklı bir internet bağlantısı ile deneyin.
Dediğim gibi windows 7 hatası, windows sürümünüzü yükseltmeniz gerekmektedir. Hilenin konusundan bakarsanız windows 7'de test edilmemiştir.evet
Post automatically merged:
virüs programları kapalı hiçbirşekilde engelliyecek bir program yok. temp temizledim. modemi resetledim. kafası eserse çalışıyor esmezse çalışmıyor böyle bir durum![]()