haklısın broSürekli ban yiyenler var. Hile şuan güncelleniyor mu? yoksa 2.4 güncellenmesindemi güncellenecek?
Lütfen bir yetkili açıklama yapsın. O kadar insan bu hileyi kullanıyor ve size reklamlardan para kazandırıyor. Bizde haklı olarak bir açıklama bekliyoruz.
Güncellemenin ne kadar uzun süreceği önemli değil. Yeter ki açıklama yapın. Mesela "Şuan hileyi ana hesaplarınızda kullanmayın ban riski var. En kısa sürede ban sorununu çözeceğiz" gibi açıklama yapabilirsiniz. Psikolojik açıdan da rahatlamış oluruz. Teşekkürler.
Toksik yorumlar istemiyorum: Her hile ban atar, Zaten ücretsiz hile...
ezpugm gecen sene gibı olmasını temennı edıyorum 8 ay ban yemedıSürekli ban yiyenler var. Hile şuan güncelleniyor mu? yoksa 2.4 güncellenmesindemi güncellenecek?
Lütfen bir yetkili açıklama yapsın. O kadar insan bu hileyi kullanıyor ve size reklamlardan para kazandırıyor. Bizde haklı olarak bir açıklama bekliyoruz.
Güncellemenin ne kadar uzun süreceği önemli değil. Yeter ki açıklama yapın. Mesela "Şuan hileyi ana hesaplarınızda kullanmayın ban riski var. En kısa sürede ban sorununu çözeceğiz" gibi açıklama yapabilirsiniz. Psikolojik açıdan da rahatlamış oluruz. Teşekkürler.
Toksik yorumlar istemiyorum: Her hile ban atar, Zaten ücretsiz hile...
hayır bir sorun yok 10 dk ban hariçoyuna giremiyorum suan oyun actıgımızdakı ılk ekran gelııyor sızdede varmı bu sorun
ilk hileyi aç sonra oyunugame loop tan oyunu actıgımda ilk gelen mavı ekranda kalıyor oyun start pubg mobıle diyor yuklenmıyor oyle beklıyor oyuna ilk giriş ekranında
Öle yapıyorum onuda gectım suan hilesiz bile acamıyorum oyunu daha dun komple sılıp yukledımilk hileyi aç sonra oyunu
oyunda sorun var gameloopdaÖle yapıyorum onuda gectım suan hilesiz bile acamıyorum oyunu daha dun komple sılıp yukledım
10 dk ban için nasıl bypasslicaz? sürekli yiyorum 10dk banhayır bir sorun yok 10 dk ban hariç
bende ban yiyorum anlamadım anlam veremiyorum10 dk ban için nasıl bypasslicaz? sürekli yiyorum 10dk ban
ısrar edersen 10 yıl yersin10 dk ban için nasıl bypasslicaz? sürekli yiyorum 10dk ban
1 kere 10 dk yedim sonra 10 yıl yedim hileyi kapatmama ragmenısrar edersen 10 yıl yersin
gnel olarak herkeste var yani dogrumuoyun sorunu var gameloopda
genel olarak herkestemı var yanigünel olarak herkeste var yani doğru
harbiden ya geçen sene eylülde açmıştım tam 1 sene full izlemeyle oynadım bu sene ban yedi şuan açtıgım hesap 2 hafta max gidiyor tak yapıştırıyorezpugm gecen sene gibı olmasını temennı edıyorum 8 ay ban yemedı
fixlendi güncenlenmesi lazımharbiden ya geçen sene eylülde açmıştım tam 1 sene full izlemeyle oynadım bu sene ban yedi şuan açtıgım hesap 2 hafta max gidiyor tak yapıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?