Onaylı Üye
Onlar son paylaşılan ayarlarda kapalı ama sen tabii ki zaten yapmışsınBende ezrealı cok seviyorum sürekli oynarım adc main kullanıyorum üstünde yaptıgım tek degişiklik erken oyunda w için q bekle açıkken bunu late de kapatıyorum extra olarak w minion creppydi sanırım onuda kapatmanı oneririm late için daha iyi oluyor yakın dövüşe yada minyon içinde sana saldıran rakibe w düz vurusta atabilmeli
Senin paylaştığın config ile çalışan en iyi champ hangisi sence ?Ezreal'da yapılacak ayarlar belli zaten max. yapılacak şeyleri yapıp paylaşıyorum yani farklı birisine gitsen aynı ayarlarda olabilir onun dışında irelia'da combo atmıyor diye bir olay yok yani saçma olur öyle bir şey olsa zaten biz de oynuyoruz gayet güzel bir şekilde atıyor son olarak şampiyona özel config olmaz bir config'in içinde yapıldıysa vardır yani her şampiyona özel config yapılsaydı 160 küsur tane konu açılması gerekirdi
Tier list hazırladım en iyilerini oradan görebilirsinSenin paylaştığın config ile çalışan en iyi champ hangisi sence ?
fikrim yoktu iyi oldu açıklamanızEzreal'da yapılacak ayarlar belli zaten max. yapılacak şeyleri yapıp paylaşıyorum yani farklı birisine gitsen aynı ayarlarda olabilir onun dışında irelia'da combo atmıyor diye bir olay yok yani saçma olur öyle bir şey olsa zaten biz de oynuyoruz gayet güzel bir şekilde atıyor son olarak şampiyona özel config olmaz bir config'in içinde yapıldıysa vardır yani her şampiyona özel config yapılsaydı 160 küsur tane konu açılması gerekirdi
ezreal, viktor senna viego irelia gayet iyiler.Senin paylaştığın config ile çalışan en iyi champ hangisi sence ?
o şekil işlemiyor sistem onaylı üye olman gerekiyor maalesefonaylı uye olmadıgım için hileyi kullanamıyorum link atıcak var mı
Hocam ben tierlisti bulamadım link atar mısınız.Tier list hazırladım en iyilerini oradan görebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?