3 Ocak 2021 #1 muhtarag M Onaylı Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 83 Tepki puanı 6 Ödüller 9 9 HİZMET YILI ezrust da load driver hatası alıyorum videoda gözüktüğü gibi exp protection kapalı gerçek zamanlı koruma kapalı vanguard veya faceit anticheat açık değil Son düzenleme: 4 Ocak 2021
ezrust da load driver hatası alıyorum videoda gözüktüğü gibi exp protection kapalı gerçek zamanlı koruma kapalı vanguard veya faceit anticheat açık değil
Çözüm H H HekırFaruk 9 Ocak 2021 Aynı sorun bende de var. İşin garip tarafı 1 haftadır sıkıntısız kullanıyorum, bugünden beri bu hatayı veriyor Edit: Artık hile çalışmadığı için artık bir önemi yok.
Aynı sorun bende de var. İşin garip tarafı 1 haftadır sıkıntısız kullanıyorum, bugünden beri bu hatayı veriyor Edit: Artık hile çalışmadığı için artık bir önemi yok.
9 Ocak 2021 #2 HekırFaruk H hEKLenDinEvlat Seçkin Üye Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 468 Çözümler 9 Tepki puanı 109 Ödüller 10 Yaş 126 10 HİZMET YILI Aynı sorun bende de var. İşin garip tarafı 1 haftadır sıkıntısız kullanıyorum, bugünden beri bu hatayı veriyor Edit: Artık hile çalışmadığı için artık bir önemi yok. Moderatörün son düzenlenenleri: 4 Nis 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Aynı sorun bende de var. İşin garip tarafı 1 haftadır sıkıntısız kullanıyorum, bugünden beri bu hatayı veriyor Edit: Artık hile çalışmadığı için artık bir önemi yok.