12 Ocak 2021 #1 emin1400 E Uzman Üye Katılım 16 Kas 2016 Mesajlar 175 Çözümler 1 Tepki puanı 11 Ödüller 6 Yaş 24 9 HİZMET YILI xfproject i başlatıyorum tüm güvenlik sistemim kapalı bir şekilde herşey olması gerektiği gibi ezrust den hileyi yükle diyorum ve bana loaddriver hatası veriyor yardımcı olurmusunuz
xfproject i başlatıyorum tüm güvenlik sistemim kapalı bir şekilde herşey olması gerektiği gibi ezrust den hileyi yükle diyorum ve bana loaddriver hatası veriyor yardımcı olurmusunuz
Çözüm B B beatlerym61 12 Ocak 2021 Windows Güvenliğini ve varsa Antivirüs programlarını kapat. Bunları kur: Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Windows Güvenliğini ve varsa Antivirüs programlarını kapat. Bunları kur: Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
12 Ocak 2021 #2 beatlerym61 B Üye Katılım 16 Mar 2019 Mesajlar 5 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Yaş 30 7 HİZMET YILI Windows Güvenliğini ve varsa Antivirüs programlarını kapat. Bunları kur: Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Windows Güvenliğini ve varsa Antivirüs programlarını kapat. Bunları kur: Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)