7 Kas 2022 #1 Fefe622 Seçkin Üye Katılım 29 Eyl 2022 Mesajlar 324 Tepki puanı 25 Ödüller 4 Sosyal 3 HİZMET YILI Bloodhunt oyununda eztiger hilesini loadlarken hatayı alıyorum ve hıcbır sey acılmıyo butun başlıklara baktım hiçbiri işime yaramadı bilgisi olan biri lütfen yardım edebilir mi hiçbir şey işe yaramıyor
Bloodhunt oyununda eztiger hilesini loadlarken hatayı alıyorum ve hıcbır sey acılmıyo butun başlıklara baktım hiçbiri işime yaramadı bilgisi olan biri lütfen yardım edebilir mi hiçbir şey işe yaramıyor
Çözüm monchéri 7 Kas 2022 Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. secure boot kapatın
Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. secure boot kapatın
7 Kas 2022 #2 monchéri Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba Emektar Üye Katılım 11 Eki 2020 Mesajlar 1,736 Çözümler 106 Tepki puanı 418 Ödüller 8 Sosyal 5 HİZMET YILI Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. secure boot kapatın Oyla -1 Olumsuz oyla Çözüm
Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. secure boot kapatın