Mobil veriden telefon için soruyorum.hocam interneti nerden kullanıyorsunuz
hocam diğer tariferileride kullanabilirsiniz ama bulunduğunuz konuma göre çekme oranı düşebilir sonuçta herkesin alt yapısı yok tabi sizin varsa kaç gb (aylık) lazım olduğunu yazın bir araştırma yapayımMobil veriden telefon için soruyorum.
Çekme konusunda sıkıntı yok. Ortalama aylık 20gb falan kullanıyorum en fazla 30gb oluyor aylık.hocam diğer tariferileride kullanabilirsiniz ama bulunduğunuz konuma göre çekme oranı düşebilir sonuçta herkesin alt yapısı yok tabi sizin varsa kaç gb (aylık) lazım olduğunu yazın bir araştırma yapayım
Orasını pek bilmiyorum işte interneti fazla olan bi paket olsun yeter.Şimdi Fazla GB Paketlerde Var Kullandığın Sabit Uygulamalar İçinde Paketler Var Youtube Vb. İçin Bunlara Daha Fazla Veriyor Mesela O Şekilden Soruyorum
Sadece internet mi varKank vodafoneyi arıyorsun( ya da hangisiyse senin benim oydu) şey diyorsun ben başka operatöre geçmeceğim nedenini falan soruyorlar orda bişeyler salla fiyat yüksek gibisinden o zaman şöyle bir paket yapalım diyorlar (benimki şuan devreden 8gb 22tl) sen de düşün bi internet az gelirse bilmiyorum ya internet az gibi geldi de tamamdır
Öyle değil bana özel indirimli paket yaptıkar öyle söyleyince 8gb internet 750 dk 1000 smsÇekme konusunda sıkıntı yok. Ortalama aylık 20gb falan kullanıyorum en fazla 30gb oluyor aylık.
Orasını pek bilmiyorum işte interneti fazla olan bi paket olsun yeter.
Sadece internet mi var
Onuda deneyecem yapacak bir şey yok :dAga klasik taktik öperetörü ara değistiricegini söyle sana bircok uygun fiyata baya iyi seyler sunuyolar ben yapmıstım 2 kere sunmasına ragmen istemedim 3. De baya iyi bisi sundu kabul ettim
Eyw knka tt de selfy25 var faturasız ona geçmeyi düşünüyorum.faturalı tarifelere bakabilirsin taahhütlü
tt kullanıyorum çok güvenme faturam 35 tl ile girdim taahhüte şu an 39 tl ödüyorumEyw knka tt de selfy25 var faturasız ona geçmeyi düşünüyorum.
Vergi borcu aşım ücreti falan vardır. Benimki faturasız hem 50tl 30gb-heryöne dk ve sms.tt kullanıyorum çok güvenme faturam 35 tl ile girdim taahhüte şu an 39 tl ödüyorum
bol şans dilerim umarım gönlüne göre olur <3Vergi borcu aşım ücreti falan vardır. Benimki faturasız hem 50tl 30gb-heryöne dk ve sms.
Kardeşim yeni hat alıp vodafone geçsen on numara paketler var ben uzun süredir vodafone um bana güzel paket vermiyor o yüzden çıkıcam.vodafone kullanmanısı tavsiye ederim çünkü ben turkcel hatım şuan ve paket yaptırınca çok para gidiyor vadfone geçmeyi düşünyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?