Big Joy. Lakin spora yeni başlayan bir insan sadece beslenmesine dikkat etmeli supplement kullanmamalı.Spora yeni başlayan için hangisini öneriyorsun
anlamadım şmdi bu 3 ünden hangisi en iyisiScitec Whey Professional Whey Protein 2350 Gr (1399TL)
Ekli dosyayı görüntüle 80766
Pozitif yönü;
Negatif yönü;
- Protein Oranı:%73,3
- Servis Sayısı:78
Scitec Whey Protein orta halli geliri olanlar için birebir protein kaynağı. Şahsen ben Türk markalarını tercih edeceğime, 250 tl daha koyar Alman hammaddesini tercih ederim.
- B6 Vitamini içermiyor
Big Joy Big Whey Classic Whey Protein 2376 Gr (1120TL)
Ekli dosyayı görüntüle 80765
Pozitif yönü;
Negatif yönü;
- Protein Oranı:%75,3
- Enzim karışımı ilaveli formül
- Servis Sayısı:75
Big Joy sindirim ilavesi, yüksek bcaa oranı sunuyor. Tek negatif yönü b6 vitamini olmayışı.
- B6 vitamini içermemesi
Hardline Whey 3 Matrix 2300 Gr (1159TL)
Ekli dosyayı görüntüle 80767
Pozitif yönü;
Negatif yönü;
- Protein Oranı:%80,3
- Servis Sayısı:76
- Hidrolize/İzole/Konsantre Whey proteinleri karışımı
- Kreatin ilaveli
- B6 vitamini ile yenilenen formülü
Burada dikkat etmemiz gereken bir husus var Protein oranının %80 olduğuna bakmayın. İçerisinde ki Kreatin protein olarak hesaplanmış yani servis başına 24.1 gr proteinin 2 gramı kreatinden oluşuyor.
- İçerisinde Kreatin oluşu genetik olarak saç dökülmesi yaşan bir insan için kabus olabilir. Saç dökülmeniz varsa Big Joy markasını tercih ediniz.
NOT: Protein oranı önemsizdir. Önemli olan hammadde kalitesidir. Gelip de 500 tlye F/P bilmem ne marka protein tozu var reis demeyin. Soya fasulyesinden yapılmış, düşük bcaa oranına sahip proteinlerdir. Protein içme niyetine çilekli süt içersiniz
Ekstra olarak şu anda supplementler.com'da büyük bir indirim var kaçırmayın arkadaşlar. 1840gr (60 servis) 900 tl havaleyle 850tl'ye kaçmaz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hardline iyi sanirimanlamadım şmdi bu 3 ünden hangisi en iyisi
Benim sıralamam şu şekilde; 1.Scitec 2. Big Joy 3. Hardlineanlamadım şmdi bu 3 ünden hangisi en iyisi
doğru seçim.big whey aldım gitti bakalım ne olcak
Hayır yok olsa önermem. 500-600 tl arasında satılan çoğu protein tozu soya proteini veya kalitesiz amino asit değerlerine sahip protein içerir.@yunus2005 Merhaba,
Foruma yeni üye oldum.
Sizin tecrübenize ve bilginize göre hardline whey ve big joy whey'de de soya proteini var mıdır?
Çok teşekkür ederim,bilgilendirmenin için.Gerçekten içim rahatladı.Hayır yok olsa önermem. 500-600 tl arasında satılan çoğu protein tozu soya proteini veya kalitesiz amino asit değerlerine sahip protein içerir.
Rica ederim illa scitec olucak diye bi kaide yok. Maddi açıdan sıkıntınız yoksa izole proteinleri tercih etmenizi öneririm. İyi forumlarÇok teşekkür ederim,bilgilendirmenin için.Gerçekten içim rahatladı.
Umarım tüm arkadaşlar da bu bilgileri göz önünde bulundurur.
Fazla para elime geçene kadar Big joy'a devam,sonra da scitec...Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?