- Yasaklandı
-
Banlı Üye
WASD İle Yarışmak Bile Çok Zor Eğer İmkanın Var İse Direksiyon Alıp Oynamanı Tavsiye Ederim.Bunun için Logitech g29'un olucak varya wasd ile zevk vermiyor +rep
wasd ile oynayabilirsin ancak oynaması zordur P20direksyon olmadığı için oynayamayacağımız güzel oyunlardan biri
evet var .online modu varmı
reis ets2 oynuyorum da olmuyor be 90km de döndüremiyoruz 200de nasıl başa çıkıcaz düşünsene gerçekte direksyonu 150 km üstünde bir anda sağ tarafa kırdığını direk taklawasd ile oynayabilirsin ancak oynaması zordur P20
evet var .
sabitleniyor diye biliyorum direksiyonlar hahhahahahareis ets2 oynuyorum da olmuyor be 90km de döndüremiyoruz 200de nasıl başa çıkıcaz düşünsene gerçekte direksyonu 150 km üstünde bir anda sağ tarafa kırdığını direk takla
anlamadım kardeşim nerde sabitleniyorsabitleniyor diye biliyorum direksiyonlar hahhahahaha
yani direksiyonlar masaya veya kurmak istediğiniz yere sabitleniyoranlamadım kardeşim nerde sabitleniyor
ben onu kastetmiyorum gerçek araba da kastediyordum ve klavyeden oynamanın oldukca zor olduğunu belirtmek istedim aynı zamanda zevk de vermiyoryani direksiyonlar masaya veya kurmak istediğiniz yere sabitleniyor
F1 Araçlarını Normal Araçlar İle Karıştırmamak Gerek Takla Falan Atmaz. O Kadar Kanat Neden Var Sanıyorsunreis ets2 oynuyorum da olmuyor be 90km de döndüremiyoruz 200de nasıl başa çıkıcaz düşünsene gerçekte direksyonu 150 km üstünde bir anda sağ tarafa kırdığını direk takla
ben yanlış anlamışım o zaman kusura bakmayınben onu kastetmiyorum gerçek araba da kastediyordum ve klavyeden oynamanın oldukca zor olduğunu belirtmek istedim aynı zamanda zevk de vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?