Aga Obs Hariç Hİçbi Uygulama Kalite Vermiyor OBS den Devam Et DerimYoutube dün geceden bu yana uğraşıyoruz internet hızım iyi sayılır obs den başka kullanabileceğim program varmı özellikle türkçe
kaç yapmam gerekiyor bu işe yeni başladım800 bit hızı ile yayın mı yapılır reis çarpılırsın
50 mbit downloadİnternet mb kaç dostum ?
İnternette erik gibiymiş kütür kütür. 1080p yayın için 4.5 upload verebilirsin. Yani 4500 bitrate, 720p için en az 2000 bitrate veya ortalama-yüksek görüntü kalitesi için, 2500-3000 bitrate yeterlidirkaç yapmam gerekiyor bu işe yeni başladım
Post automatically merged:
50 mbit download
7 mbit upload var
peki yayınlarda izleyicelerde donma olmaması için ne yapabilirim donduğunu söylüyorlar yayındaİnternette erik gibiymiş kütür kütür. 1080p yayın için 4.5 upload verebilirsin. Yani 4500 bitrate, 720p için en az 2000 bitrate veya ortalama-yüksek görüntü kalitesi için, 2500-3000 bitrate yeterlidir
Senin internetin ile onların interneti arasında hiç bir bağlantı yok. Herkesin interneti ne kadar iyiyse o kalitede izler. Örneğin 600-800 kbps arası upload'ı olan olan birisi 720p izleyebilir 1.5-2 upload'ı olan biri 1080p canlı yayın izleyebilir herkesin internetine kalmış bir durum. Senin yapacak bişeyin yok sen yine yayınını ver. Düşük interneti olanlarda 480p izlesin hocam sizle alakalı bişey yok.peki yayınlarda izleyicelerde donma olmaması için ne yapabilirim donduğunu söylüyorlar yayında
teşekkür ederim akşam tekrar yayın yapacağız o zaman bakalım nasıl olacakSenin internetin ile onların interneti arasında hiç bir bağlantı yok. Herkesin interneti ne kadar iyiyse o kalitede izler. Örneğin 600-800 kbps arası upload'ı olan olan birisi 720p izleyebilir 1.5-2 upload'ı olan biri 1080p canlı yayın izleyebilir herkesin internetine kalmış bir durum. Senin yapacak bişeyin yok sen yine yayınını ver. Düşük interneti olanlarda 480p izlesin hocam sizle alakalı bişey yok.
Senin internetin ile onların interneti arasında hiç bir bağlantı yok. Herkesin interneti ne kadar iyiyse o kalitede izler. Örneğin 600-800 kbps arası upload'ı olan olan birisi 720p izleyebilir 1.5-2 upload'ı olan biri 1080p canlı yayın izleyebilir herkesin internetine kalmış bir durum. Senin yapacak bişeyin yok sen yine yayınını ver. Düşük interneti olanlarda 480p izlesin hocam sizle alakalı bişey yok.
peki obs den yayın yaparken çift ekran kullanmam şartmı oyun yayını yaparken sadece oyunun videosu çıksın istiyorum ama oyunu alta aldığımda bütün ekran yayında oluyorteşekkür ederim akşam tekrar yayın yapacağız o zaman bakalım nasıl olacak
internet hızım türkiye şartlarına göre gayet iyi kardeşimİnternet hızı ile alakalı bir durum
kardeşim yeniden başlatmakmı ben bilgisayara komple format attım ve orjinal sitelerinden driver günceleldim ve programları tekrar yükledim bakalım 9 yayın yapıcaz nasıl olacakjpc yi yeniden bşlt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?