yararlı konu aga deniyeceğim burayı kaydettim lazım olunca dönüceğimLaf bir kere söylenir başlığı gördünüz geldiniz h.g
Şimdi programı verelim
Ekli dosyayı görüntüle 45864
Google playden aratıp indirin link versem telefonda oldugum icin hayvan gibi link veriyor
Kullanımı;
0.5) Facebook hesabı... ya ne yapıcagınızı bilmiyormus gibi davranmıcam giris yapcaksınız iste bunu sizlere soylemek bile nefret ettirecek kadar yetiyor hadi o zaman
özelliklere gecelim
Özellikler
Ekli dosyayı görüntüle 45856
programın aynı facebook gibi çalışan bir algoritması var kendini eklemeyide ihmal etmemiş
Ekli dosyayı görüntüle 45857
Sayfa kagıdına benzer bir sekilde olan yer tıpkı facebookta size gelen gönderilerin geldiği kısım
Ekli dosyayı görüntüle 45863
Aynı facebook gibi hic farkı yok iyi tasarlamış adamlar
Ekli dosyayı görüntüle 45888
Londing simgesine benzeyen degil bildigin o simge ya da yüzük her neyse işte bu yerde sizin takip ettiginiz sayfaların ve kisilerin attıgı hikayeleri indirmenizi ve gorebilmenize olanak sağlıyor
Ekli dosyayı görüntüle 45866
Sag altta bulunan Ekli dosyayı görüntüle 45868 simgesine basarak hikayeleri ister eskiden yeniye sıralayabilirsiniz isterse hikayelerinizi hangi aralıkta gorebileceginizi sınırlandırabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 45884
Ekli dosyayı görüntüle 45871
Bildigin messenger yani fazla uzatmaya gerek yok
Ekli dosyayı görüntüle 45872
Ekli dosyayı görüntüle 45892
Gruplardaki gonderileri gormenizi saglıyor
Ekli dosyayı görüntüle 45875
Kimlerin cevrimici olup olmadıgını buradan gorebilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 45876
Ekli dosyayı görüntüle 45877
Pacman simgesi programa yonelik fikirlerinizi soylediginiz chat kısmı (buradada baya abaza var)
Ekli dosyayı görüntüle 45878
Konusmaya gerek yok ne oldugunu bende biliyorum sizde simdi bosuna kufur yemiyim
Ekli dosyayı görüntüle 45891
Bu yer ise ayarlar kısmı
Diceklerim bu kadar umarım kullanırsınız ne diim yani
güze konu eline sağlık hocamLaf bir kere söylenir başlığı gördünüz geldiniz h.g
Şimdi programı verelim
Ekli dosyayı görüntüle 45864
Google playden aratıp indirin link versem telefonda oldugum icin hayvan gibi link veriyor
Kullanımı;
0.5) Facebook hesabı... ya ne yapıcagınızı bilmiyormus gibi davranmıcam giris yapcaksınız iste bunu sizlere soylemek bile nefret ettirecek kadar yetiyor hadi o zaman
özelliklere gecelim
Özellikler
Ekli dosyayı görüntüle 45856
programın aynı facebook gibi çalışan bir algoritması var kendini eklemeyide ihmal etmemiş
Ekli dosyayı görüntüle 45857
Sayfa kagıdına benzer bir sekilde olan yer tıpkı facebookta size gelen gönderilerin geldiği kısım
Ekli dosyayı görüntüle 45863
Aynı facebook gibi hic farkı yok iyi tasarlamış adamlar
Ekli dosyayı görüntüle 45888
Londing simgesine benzeyen degil bildigin o simge ya da yüzük her neyse işte bu yerde sizin takip ettiginiz sayfaların ve kisilerin attıgı hikayeleri indirmenizi ve gorebilmenize olanak sağlıyor
Ekli dosyayı görüntüle 45866
Sag altta bulunan Ekli dosyayı görüntüle 45868 simgesine basarak hikayeleri ister eskiden yeniye sıralayabilirsiniz isterse hikayelerinizi hangi aralıkta gorebileceginizi sınırlandırabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 45884
Ekli dosyayı görüntüle 45871
Bildigin messenger yani fazla uzatmaya gerek yok
Ekli dosyayı görüntüle 45872
Ekli dosyayı görüntüle 45892
Gruplardaki gonderileri gormenizi saglıyor
Ekli dosyayı görüntüle 45875
Kimlerin cevrimici olup olmadıgını buradan gorebilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 45876
Ekli dosyayı görüntüle 45877
Pacman simgesi programa yonelik fikirlerinizi soylediginiz chat kısmı (buradada baya abaza var)
Ekli dosyayı görüntüle 45878
Konusmaya gerek yok ne oldugunu bende biliyorum sizde simdi bosuna kufur yemiyim
Ekli dosyayı görüntüle 45891
Bu yer ise ayarlar kısmı
Diceklerim bu kadar umarım kullanırsınız ne diim yani
bakıcam, baktım google playde oyle bir sey yok moruksnaptube bence daha kolay arayüzü vs . ben onu kullanıyorum hem youtube instagram ve chromeden de indirme yapabiliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?