Facebook sahte hesapları bulup kapatıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
:resim:

0x0-facebook-sahte-hesaplari-daha-kolay-buluyor-1492413287314.jpg
0x0-facebook-sahte-hesaplari-daha-kolay-buluyor-1492413285353.jpeg
0x0-facebook-sahte-hesaplari-daha-kolay-buluyor-1492413285844.jpg
0x0-facebook-sahte-hesaplari-daha-kolay-buluyor-1492413287234.jpg

:not:
Facebook geçen ay yaptığı açıklama sahte haber sitelerini şikayetler üzerine değerlendirdikten sonra paylaşım yapılmasının engelleneceğini söylemişti.
facebook, alt yapısına getirdiği yenilikler sayesinde platformun en büyük problemlerinden birini çözmeye çalışıyor: sahte hesaplar. Protect and Care Team'in yöneticisi Shabnam Shaik yazdığı blog gönderisinde sosyal ağın sahte hesapları yakalama konusunda artık çok daha verimli olduğunu, dışarıdan gerçek gibi görünen hesapların bile artık güvende olmadığını açıkladı.
Şirketin yenilenmiş sistemleri, sahte hesapları aynı gönderiyi defalarca paylaşması, ya da insan dışı hızda ve yoğunlukta mesaj yollamasından anlıyor. Shaik, sistemin bu işlemleri gönderilerin içeriklerini dikkate almadan çalıştığını söyledi.
Facebook bu tarz sahte spam hesaplarından kurtulmanın sahte haberleri de yavaşlatacağına inanıyor çünkü bu sahte haber sayfaları genellikle sahte hesaplar kullanarak büyük kitlelere ulaşıyor.

SOSYAL AĞ DEVİNİN SAHTEKARLIK BİTİYOR

sosyal ağ devinin sahtekarlıkla savaşı burada kalmıyor. facebook geçen ay yaptığı açıklamada sahte haber sitelerini şikayetler üzerine değerlendirdikten sonra paylaşım yapılmasının engelleneceğini söylemişti.
Eğer bu tarz alt yapı değişikliklerinin ne kadar etkili olduğunu öğrenmek istiyorsanız, Shaik sadece Fransa'da 30,000 sahte hesap yakalayıp kapattıklarını bildirdi​

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Yararlı Konu Reis ilk okudugumda yanlıs okudum fake hesaplar kapanıyo sandım haber sitelerini okumamısım :D Benim fake kız hesap gidiyo diye Üzüldüm Böle bilgiler bulursan paylas Bizle reis Bilgi İcin Tsk :)

Üye
9 HİZMET YILI
3 aydır kullandığım fake facebook hesabı var abaza avlıyorum.Sen unut o işi...

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
:confused:twitter misali yani ohoooo

Son düzenleme:
Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
hesap açar açmaz kapatıyor çok oldu beni komple facebook'tan banladı zannettim :D

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Facebook artık öldü en azından benim için ki eminim bir çok kişi artık fazla girmiyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...