- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Facebook ABD'li işçiler dururken gidip niye başkasını işe alır ki? Yaptığı iş tamamen yanlış.
sosyal medya zaten en basından bwerı sıkıntılı yıne olay yıne facebokkFacebook ABD'li işçiler dururken gidip niye başkasını işe alır ki? Yaptığı iş tamamen yanlış.
Hangisi kalifiyeli ve az maaliyetliyse onu seçer ben olsam ben de aynısını yapardım.Facebook ABD'li işçiler dururken gidip niye başkasını işe alır ki? Yaptığı iş tamamen yanlış.
Aynen. Sonuçta her ülkede, her ırktan kalifiyeli adam var. Irkçılık yapmak hoş olmaz.Çalışan kültür çeşitliliği bana göre ama Amerikada o vasfı taşıyan başka kimse yokmu derler
sosyal medya zaten en basından bwerı sıkıntılı yıne olay yıne facebokk
Evet, sosyal medya bana göre de gereksiz.Sosyal medya yine bildiğimiz gibi saçmalıktan ibaret yazık valla bunlara
Umarım olumlu bir sonuca varabilirler. İşçilerin haklarının yenmesini istemem.
soyle soyliyim. bu gun Azerbaycanda Xezer denizinde bi Neft cikarma platformu su yuzeyine dikiliyosa orda Konstruktorlarin 100de 80ni haricden getirilmis muhendisler. halbuki kendimizde gidip haricde okuyup gelmis ne kadar eleman var. onlarin sadece fikirleri dinleniyo o kadar .. maas desen az verilir.. ama haricden geleni el ustunde tutuyorlar.. belkide sundan ola bilir .. mesala dusunuluyo ki bi Alman standartini yerini baska bi sey vermez.. ama bunu soyleyen ulkenin dahilinde bile kendi imkanlariyla daha iyisini yapa bilir.. aynisi Facebook icin farkli alan olsa bile daha iyi calisan arama pesinde ola bilirler.. soyle dusunuy ola bilirler : " madem bu adam bu kadar okumus inglizce ogrenmis yurtdisina cikmis " gibi unsurler goz onunde bulundurarak ise alim yapiyolar.. sirket basinda ve ya orta kateqori bi isci yerli biriyse bile bi torpille orda ola bilir)
yaptıkları şey tamamen yanlış
Adalet geçte olsa yerini bulur.Çok haksızlık ayrımcalık var umarım hakettikleri cezayı alırlar.
Evet yenmişİşçilerin hakkı yenmiş gibi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?