bende gördüm o elemanı ama işe yaramadıRegeditden yapan birini görmüştüm youtube da banın kalkıyor ama ban yediğin hesaba girme başka hesapdan gir.(Youtube linkini bulursam atarım moderatörler onaylarsa tabi.)
O zaman bilmiyorum kusura bakma.bende gördüm o elemanı ama işe yaramadı
Ya valla pc ye format falan da attim. Ama düşününce onlar kaldırmadıkca ordan banı kalkmayacaktır.Dedigim gibi anlamadigim şey neden direk atmiyor da 2 veya 3 maç sonra ban atıyor.Normalde ilk gelen klasik mailde kalıcıdır kalkmayacaktır yazıyor.Ama ss attım ve anlattim böyle böyle.Dedi 2yıl sonra oynamadan önce iletişime geç benimle.Bir de az önce forumda pubg lite donanım banı kaldırma gördüm onu yaptim fakat deneyecek cs hesabı yok suan 7-8 tane faceit hesabı ban yedi yani artikhileden arta kalan bişeyler olabilir bilgisayarda programı silsen bile
Hacı bende anlam veremedim modemle alakalı bi işlem falan mı yaptılar acabaYa valla pc ye format falan da attim. Ama düşününce onlar kaldırmadıkca ordan banı kalkmayacaktır.Dedigim gibi anlamadigim şey neden direk atmiyor da 2 veya 3 maç sonra ban atıyor.Normalde ilk gelen klasik mailde kalıcıdır kalkmayacaktır yazıyor.Ama ss attım ve anlattim böyle böyle.Dedi 2yıl sonra oynamadan önce iletişime geç benimle.Bir de az önce forumda pubg lite donanım banı kaldırma gördüm onu yaptim fakat deneyecek cs hesabı yok suan 7-8 tane faceit hesabı ban yedi yani artik
sanmiyorum ya denerim belki ama bisürü şey var silincek gidicekFormat atmayı dene düzelir
Kesmek için bekleyinsanmiyorum ya denerim belki ama bisürü şey var silincek gidicek
Aynı problemim varFaceit AC'yi nasıl geçiyorsun? Bende hiçbir hata vermeden ac aktif ediliyordan sonra tekrardan aktif et yazıyor.
Katılıyorum bu da olabilir+VPN kullan
anlamadim düzen derken? format mı at demek istedin?Düzeni geri yüklemeye çalışın, bence işe yarayacak
teşekkürler ama bence bunlar böyle ac ler icin basit şeyler dedigim gibi bi tane arkadaş pubg lite donanım banı kaldırma diye bi konu acmıs bi programdan her oyun icin gecerli olabilyor demiş fakat şuan deneyemedim cünkü hesap yok belli bi saat gerekiyor 20 25 saat faceit oynamak icin ondan belki de düzelmiştir ama sanmiyorum.yedekle+format tek diyebileceğim
Post automatically merged:
Katılıyorum bu da olabilir+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?