Onaylı Üye
merhaba mta da bir serverdan ban yedim ve sitedeki spoffer aklıma geldi ve bu hatayı alıyorum bunun çözümü varmı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Spooferın desteklediği Windows sürümleri: Windows 10 Version 1803 ile 20H2 sürümüne kadar olan sürümlerdir.benim bi arkadaşta calışıyor reisim gösterdi bana
kanka arkadaşımla aynı server den ban yedik hileden dolayı onda spoffer calıstı girdi servere oldu bene neden olmadıysa
benim bi arkadaşta calışıyor reisim gösterdi banasitedeki spoofer çalışmıyor sanırım o yüzden böyle hata alıyorsun
kanka arkadaşımla aynı server den ban yedik hileden dolayı onda spoffer calıstı girdi servere oldu bene neden olmadıysaSpoofer çalışsa bile mtadaki banını kaldıramazsın öyle birşey deneme mtanın acsi saglam oyunda global ban yersin.
Spooferın desteklediği Windows sürümleri: Windows 10 Version 1803 ile 20H2 sürümüne kadar olan sürümlerdir.benim bi arkadaşta calışıyor reisim gösterdi bana
kanka arkadaşımla aynı server den ban yedik hileden dolayı onda spoffer calıstı girdi servere oldu bene neden olmadıysa