evet?
Onaylı Üye
video vb varmıdır acaba?hazır scriptler var araştır bulursun.filezilla programı ile de scriptini kurarsın
tabikide her türlü işini görürsün kolay zaten pratikle halledersin hemen.video vb varmıdır acaba?
önemli olan ikna zaten hesap düşürmek istiyorsantabikide her türlü işini görürsün kolay zaten pratikle halledersin hemen.
adam duşurmek kolay bi iştabikide her türlü işini görürsün kolay zaten pratikle halledersin hemen.
Post automatically merged:
önemli olan ikna zaten hesap düşürmek istiyorsan
ornek olarak verdiğim siteyi direk olarak kopyalayamazmıyım?Wordpressle de yapılır aslında. Database'i okursun sonra da.
Siteyi kopyalasan bile kodları olmadıktan sonra görüntüden ibaret olur. Arkaplanda işlemleri yapan JSF,Php,Js gibi kodlar var. Tabi o kodları da araştırıp bulman ve nasıl çalıştığını öğrenmen gerekecek. Wordpresste işler daha kolay. 1 satır kod yazmadan siteyi dosyalarıyla hosta atarsın. Hostta database vs. ayarlarsın. Domaine bağlarsın tamamdır. Tabi wordpressle uğraşmaktansa ilk yöntemle yapman seni daha fazla geliştirir.ornek olarak verdiğim siteyi direk olarak kopyalayamazmıyım?
PEKİ nasıl bigilerini alacagım hakkında bi fiktin varmı sence? ve ya nasıl yapacagım? Bir video atarsan sevinirim.Tampermonkey Kullanarak yapabilirsin yada, Resimdeki gibi WİX Kullanarak.
Arkadaşlar Fake bir site kurmak istiyorum ve kullanıcılar hesaplarını girdikleri zaman bilgilerinin bana gelmesini istiyorum. nasıl yapabilirim.? We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?