FAN Hızı düşürme işlemci ve bilgisayar fanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
merhaba öncelikle benim pc de işlemci fanı ve dahada önemli bilgisayar arka fan kafamı şişiriyor galiba son hızda çalışıyor otomatik degil yani diye düşünüyorum çok yüksek sesi var nasıl düşerebilirim biosdan falan ya da onun gibi kafamı şişiriyor valla çözüm lazım bu kasanın köşesindeki fan ekran kartının ayarlabiliyorsun mesala işte anladınız yardımcı olur musunuz?

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arama çubuğuna msconfig yazıp yönetici olarak açınız önyükleme gelişmiş seçenekler işlemci sayısını tikleyip en max işlemciyi seçiniz bu pcnize tam çekirdek verilmesini ve fanın daha az kullanılmasını sağlayacaktır + bellek üst sınırınıda tikleyiniz ve görev yöneticisini açıp başlangıçdaki bütün programları kesinlikle devre dışı bırakınız + cmdyi yönetici olarak açıp powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 bu komudu girip enterlayınız pc yeniden başlatınca sorununuz düzelecektir iyi günler. :D +Genelde pclerde uefi bios vardır anakartın yeniyse ordanda yönetebilirsin.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yapılanların fayda etmeyeceğini düşünüyorum, tavsiyem fanı değiştir ben öyle yapmıştım. Şu an kule tipi var ses hiç yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...