Who Will You Kiss
Seçkin Üye
bendede aynı sorun var kanka sistemden kaynaklı sanırımArkadaşlar Nedense Her turlu oyun hılesınde cozm war bende ama bırturlu fan sesını kısamadım Neden Chromda Takılırken Bıle Cok Cıkıyor Yardım Edersenız Sevınırım !
temizledim ve baktım daha yeni fakat aynı ses devam ediyor başka birşeyden kaynaklanıyor kankBunun en güzel çözümü açıp fanı kontrol etmek yamulmuş hasar görmüş olabilir dönerken bir şeye çarpıyor olabilir hem açmışken temizlikte yaparsın.
Hocam Bı kere hafıf Bı carpma oldu amaBunun en güzel çözümü açıp fanı kontrol etmek yamulmuş hasar görmüş olabilir dönerken bir şeye çarpıyor olabilir hem açmışken temizlikte yaparsın.
Ses nasıl bir ses bir şeye sürtüyormuş gibi bir hissiyat mı veriyor titreşim var mı yani ?temizledim ve baktım daha yeni fakat aynı ses devam ediyor başka birşeyden kaynaklanıyor kank
Bilgisayarın içini temizledin miArkadaşlar Nedense Her turlu oyun hılesınde cozm war bende ama bırturlu fan sesını kısamadım Neden Chromda Takılırken Bıle Cok Cıkıyor Yardım Edersenız Sevınırım !
Yardımcı Olacaklar Cevap Yassın Boş yazan Olursa Bildiririm !
Fon Makınası Gıbı Temız Cızırtı Yok Sadece UfluyooSes nasıl bir ses bir şeye sürtüyormuş gibi bir hissiyat mı veriyor titreşim var mı yani ?
Laptop 2 sene 1.5 sene oldu hocam temız deıl !Bilgisayarın içini temizledin mi
Well, my friend, when I have time, I will bring the repairmanjust clean it ull be fine
Garanti bu konuda en iyi çözümü sağlayacaktır büyük ihtimalle bahsettiğin ufak çarpmadan kaynaklanmış olmalıdır yoksa normal çalışan bir fan durduk yere o şekilde çalışmaz. Benimde ssd den küçük ince bir cızırtı gelmeye başladı bilmiyorum sonumuz ne olacakFon Makınası Gıbı Temız Cızırtı Yok Sadece Ufluyoo
Elindeki malzemelerle bilgısayarını temizlemeye çalış uzun süre geçtiyseLaptop 2 sene 1.5 sene oldu hocam temız deıl !
Post automatically merged:
Well, my friend, when I have time, I will bring the repairman
Hocam Sped fan kullandım pc yanıyoduFan hızını düşüren programlar var kullanabilirsin ama tavsiye etmem bilgisayar kendisi ayarlaması daha iyi olur
Benım Lapdtop ya kaldırınca havaya gelıyor masada hafıf az bı tıtreme ama cok azGaranti bu konuda en iyi çözümü sağlayacaktır büyük ihtimalle bahsettiğin ufak çarpmadan kaynaklanmış olmalıdır yoksa normal çalışan bir fan durduk yere o şekilde çalışmaz. Benimde ssd den küçük ince bir cızırtı gelmeye başladı bilmiyorum sonumuz ne olacak
or try do it yourself if posibble , just an opinionLaptop 2 sene 1.5 sene oldu hocam temız deıl !
Post automatically merged:
Well, my friend, when I have time, I will bring the repairman
bendede aynı sorun var kasa komple sıkntı ıtopya mahvettı artık gıttıgı yere kadarArkadaşlar Nedense Her turlu oyun hılesınde cozm war bende ama bırturlu fan sesını kısamadım Neden Chromda Takılırken Bıle Cok Cıkıyor Yardım Edersenız Sevınırım !
Yardımcı Olacaklar Cevap Yassın Boş yazan Olursa Bildiririm !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?