Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
:not:

Evet arkadaşlar Far Cry serisinin yeni oyunu 15 şubatta görücüye çıkıyor ben şahsi olarak oyunu çok beğendim. Oyun Far Cry 5'in devamı niteliğinde Far Cry 5'i oynayanlar varsa videoda sürpriz birisi var :D

Oyun bana göre başka bir evreni anlatıyor gibi, Ya da Kıyametten sonrası da olabilir bilmiyorum ama aşırı güzel beğeneceğinizi umuyorum.

:video:

Ubisoft yapmış abiiii

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Gene oynayamayacaz sistem yetmeyecek neyse güzel bir oyuna benziyor.Heyecanlı bir hikaye

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
downgrade yemese iyi olur

Illumination
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Far Cry 3'e kadar nasıl yükselişe çıktıysa 3'ten sonra o yükselişle aynı seviyede bir düşüş varmış gibi geliyor. Ya da sürekli aynı anafikirden dolayı öyle geliyor, baydı sanki biraz. Teşekkürler paylaşım için.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bana göre çöp grafikler felan bilmiyorum çıkardığım sey bu

Çöpnite,csgo,bugg gibi oyunların başından kalkmayıp farklı görüşlere elvermez, düşünce özgürlüğünü oyun platformu açısından kullanmaz, yeni fikirlerin taze beyinler üzerinde cazibe etkisini göstermesini ummazsanız evet bu oyun size çöp gelecektir. Muhtemelen farcry sersini hiç oynamadınız, oyundaki karakterler birbirini öldürüyor oyunun sonu iyiler kazanıyor kötüler kaybediyor ya da dostlar birbiriyle kurgu içerisinde oluyor ibaresi içindesiniz, emin olun farcry bundan fazlasını olanak tanıyor :)

Oyun dünyasını csgo gibi oyunlar ile kısıtladığınız sürece sizlere dishonored gibi oyunlar sisteminize ağır geleceği için videosunu izlemeye bile tahammül edilmeyecek vaziyet alıyor. Hiç olmaz ise farcry3 denemeni öneririm, şahsen ben internetim geldiğinde 3 veya 4 ü origini bitirdikten sonra başlamayı düşünüyorum. dishonoredi sistemim yeter ise oynayacğım ilkini bitirdim ancak ikincisi gerçekten zorluyor. Kısacası birazcık özgür olarak sende diğer oyunların şuanki bağımlılığınızı yeneceğini unutma :)

☞ MaMo434376
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Acaba benim patato pc'm açarmı bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...