Seçkin Üye
Macro kullanmıyorummacroyu açık unutmuş olma ihtimalin var mı dostum
Birader konumu düzgün okuyup yorum atar mısın? toz kaçmış olabilir ne dalgamı geçiyorsuntoz kaçmış olabilir
Hayır aynıFare ayarlarına gir çok rahat bir şekilde çözebilirsin çift tıklama ayarı var büyük ihtimal o değişmiştir
Alıntı yaptığın siteden denedim olmadı zatenKontrol Panelinde bir öğeyi açmak için çift tıklayın.
Denetim Masası’ndaki Dosya Gezgini seçeneklerini açın.
Genel sekmesi altında, Aşağıdaki bölümlere tıklayın, bir öğeyi açmak için çift tıklayın ( radyo seçmek için tek tıklayın)yazan radyo düğmesini tıklayın.
Uygula ve Tamam’a tıklayın.
En son Fare sürücüsünü yeniden yükleyin
Windows + X tuşlarına basarak hızlı erişim menüsünü açın. Menü listesinden Aygıt Yöneticisi’ne gidin.
Pencerenin sol tarafındaki listeden Fareleri ve diğer işaretleme aygıtlarını arayın ve bulun .
Fare ve diğer işaretleme aygıtlarını genişletin.
Sürücüye sağ tıklayın ve Kaldır’a tıklayın.
Bilgisayarı yeniden başlatın.
Sürücüler, bilgisayarı yeniden başlatırken otomatik olarak kurulmazsa, bilgisayar üreticisinin web sitesine gidin ve en son sürücüleri yükleyin.
çok sağol hiç aklıma gelmemişti o kadar kişi yazdı yapc ayarlarından mouse ayarlarına bal sağ sol ayarları karışmış olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 34737 Birincil ve ikic.... seçeneğini aktif ettim sağ tıklada 2 kere basınca klasör ve metin belgesi açılmıyor galiba bi ayar bozulmuş bilen var mı?
Post automatically merged:
çok sağol hiç aklıma gelmemişti o kadar kişi yazdı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?