4 Mar 2017 #1 Chromo C Uzman Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 186 Tepki puanı 0 Ödüller 4 9 HİZMET YILI Selamın Aleyküm arkadaşlar sizlere nasıl fare imleci etrafına efekt verme hakkında bir video buldum iyi seyirler dilerim. Video Alıntıdır!
Selamın Aleyküm arkadaşlar sizlere nasıl fare imleci etrafına efekt verme hakkında bir video buldum iyi seyirler dilerim. Video Alıntıdır!
4 Mar 2017 #2 ProofGamerYT P Üye Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI ilk yorum alırım kalbimi <3
4 Mar 2017 Konuyu başlatan #3 Chromo C Uzman Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 186 Tepki puanı 0 Ödüller 4 9 HİZMET YILI ProofGamerYT' Alıntı: ilk yorum alırım kalbimi <3 Genişletmek için tıklayın ... Al o zaman :heart:
4 Mar 2017 #4 ProofGamerYT P Üye Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Chromo' Alıntı: ProofGamerYT' Alıntı: ilk yorum alırım kalbimi <3 Genişletmek için tıklayın ... Al o zaman :heart: Genişletmek için tıklayın ... <3
Chromo' Alıntı: ProofGamerYT' Alıntı: ilk yorum alırım kalbimi <3 Genişletmek için tıklayın ... Al o zaman :heart: Genişletmek için tıklayın ... <3
4 Mar 2017 Yasaklandı #5 oneono O Seçkin Üye Katılım 7 Ara 2016 Mesajlar 312 Tepki puanı 6 Yaş 24 9 HİZMET YILI guzel bır sey yanı ancak,bu efektın yanında tıklayınca pcden puffff ,fushh vb sesler cıksa guzel olur oyle bır ımkan varmıdır
guzel bır sey yanı ancak,bu efektın yanında tıklayınca pcden puffff ,fushh vb sesler cıksa guzel olur oyle bır ımkan varmıdır
5 Mar 2017 Konuyu başlatan #6 Chromo C Uzman Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 186 Tepki puanı 0 Ödüller 4 9 HİZMET YILI oneono' Alıntı: guzel bır sey yanı ancak,bu efektın yanında tıklayınca pcden puffff ,fushh vb sesler cıksa guzel olur oyle bır ımkan varmıdır Genişletmek için tıklayın ... Bilmiyorum fakat araştırırım
oneono' Alıntı: guzel bır sey yanı ancak,bu efektın yanında tıklayınca pcden puffff ,fushh vb sesler cıksa guzel olur oyle bır ımkan varmıdır Genişletmek için tıklayın ... Bilmiyorum fakat araştırırım