Bende yakın zamanda mouse alıcam pc yi satmazsam bakıyorm çok garip mouseler var ama bence 1k lık la 300lük arasında hiçbir fark yok kişisel görüşüm.Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar diliyorum .
Bilindiği üzere bir sürü gaming mouse çeşidi var . Farklı özelliklere sahip PMW sensör HERO sensör vs vs . Bu zamana kadar fareye hiç önem vermedim çünkü en ufak bir fikrim yok. Bir fareyi iyi yapan özellikler nelerdir ? Kısa bir arastirma sonucu belli başlı e-spor oyuncularının farelerini inceledim 1k TL civarı değişiyor . Bu paraları vermek mantıklı mı ?
Tam olarak benim de değiştirmek istediğim görüş. Kişisel görüşten profesyonel görüşe geçmek istiyorum . Neden bir fark yok diyorsak fiyat farkı var tarzı sorularBende yakın zamanda mouse alıcam pc yi satmazsam bakıyorm çok garip mouseler var ama bence 1k lık la 300lük arasında hiçbir fark yok kişisel görüşüm.
Bunların hepsi 300 tl lik mouse de de gayet kaliteli ve hızlı bence marka değeri ve dolar kuru üzerinden olduğu için olabilir.o farelerin farklılıkları fare ile yaptığınız işlemleri bilgisayara daha hızlı iletmek, kullanırken daha rahat ve konforlu kullanmak, malzeme kalitesi gibi özelliklerden dolayı fiyatlar uçuk kaçık olabiliyor ve tabi marka değeride olabilir
Aga eğer e-sporcu olucaksan veya çok fazla rekabet hastasıysan mantıklıArkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar diliyorum .
Bilindiği üzere bir sürü gaming mouse çeşidi var . Farklı özelliklere sahip PMW sensör HERO sensör vs vs . Bu zamana kadar fareye hiç önem vermedim çünkü en ufak bir fikrim yok. Bir fareyi iyi yapan özellikler nelerdir ? Kısa bir arastirma sonucu belli başlı e-spor oyuncularının farelerini inceledim 1k TL civarı değişiyor . Bu paraları vermek mantıklı mı ?
Gülsemmi ağlasammı bilemedimAlacaksan hemen almanda fayda var malum ertesi günü fiyat aynı kalmıyor.
Fare bildirim hızı sensörün gönderim hızı onlar etki ediyorArkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar diliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?