Seçkin Üye
denedim knk masaüstünde sorun yok zaten sadece lolde oluyoknk sensörü tozlanmış olabilir ya da mousepad
oyunun drop yiyormu?denedim knk masaüstünde sorun yok zaten sadece lolde oluyo
aga oyunla alakalı olduğunu düşünmüyorum bence mousela alakalı başka bi mouse tak baktın oyunla alakalı sil yükle yapdenedim knk masaüstünde sorun yok zaten sadece lolde oluyo
knk pc kötü deil cyberpunk kaldırıyo loldemi kasıcakSana bir uygulaama vericem adı ISLC(Intelligent standby list cleaner) indir. Sonra uygulamayı aç ve sağ alttaki 'START ISLC MINIMIZE' ve 'LAUNCH ISLC'i Tikle ve hemen ustundeki 'The List Size'yi 300 yap altındaki 'Free Memory'ide raminin yarısını yaz meslea 4gb ram = 4096 yarısı 2048 gibi
Sana bir uygulaama vericem adı ISLC(Intelligent standby list cleaner) indir. Sonra uygulamayı aç ve sağ alttaki 'START ISLC MINIMIZE' ve 'LAUNCH ISLC'i Tikle ve hemen ustundeki
Hmm, o zaman mouse delayını kaldıralım bunun için denetim masasına gir fare yazıp tıkla ve ek seçeneklere gel, işaretçi hassasiyetini artırmak tikini kaldır bu fareni etkileyebilir.knk pc kötü deil cyberpunk kaldırıyo loldemi kasıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?