Farklı bir oyunda hile kodlamak için..?? (pointer bulma.. ) (Growtopia)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Merhabalar, wolftü hile kodlamada az çok belge var , ders videosu vs. var. Ama başka oyunlarda (ben growtopia'da deniyorum)  hile yapmak için pointer bulamıyorum veya bulunca değiştirince sorun çıkıyor, oyun kapanıyor vs. 

Sorunlarım; 

1.Sorunum =>

-Aşağıdaki kapının adı "house entrance", bu kapıdan sadece harita sahibi geçebiliyor. Ben başkalarının haritalarında bu kapıdan geçmek için pointere ihtiyacım var. Ama pointeri ne aratırsam aratayım bulamıyorum. Size sorcağım şey; bu kapıdan geçmek için ne aratmalıyım ki pointeri bulayım??
Örnek olarak=  kendi haritamda "1" aratıyorum, başkasının haritasında "0" . Ama bu şekilde gelmiyor.
house-entrance-block.png

Yani kısaca sizden pointeri bulmak için ne yapmalıyım diye soruyorum? 
Sahip olduğum şey: "Bu itemin kodu= 224 "

2.Sorunum =>

Hile denerken herhan gibi bir hile yaparken oyun farkedip banlıyor, ben bu hileyi nerde aktif etmeliyim? (oyun menüsü, oyun açılırken. vs) 
latest

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
2. sorunun için çözüm olarak cheat engine aç sonra program seçme yerinden cheat engineyi seç sonra aşağıdaki memorywiew butonuna bas ondan sonra yukarda tools var oraya gel sonrada dissect window(s) yazısına bas orda 2 tane cheat engine ismi olmalı sırayla üzerlerine tıkla change text de ismini değiştir 2 sinide değiştir ama sonrada cheat engineden growtopiayı seç :D umarım işine yaramıştır bi rep oluver bari :D

Üye
9 HİZMET YILI
ozan5147' Alıntı:
2. sorunun için çözüm olarak cheat engine aç sonra program seçme yerinden cheat engineyi seç sonra aşağıdaki memorywiew butonuna bas ondan sonra yukarda tools var oraya gel sonrada dissect window(s) yazısına bas orda 2 tane cheat engine ismi olmalı sırayla üzerlerine tıkla change text de ismini değiştir 2 sinide değiştir ama sonrada cheat engineden growtopiayı seç :D umarım işine yaramıştır bi rep oluver bari :D

Kardeş  yardımcı olmaya çalıştığın için rep puanı verdim fakat sorunum tam olarak bu değil :)

2.Sorunum;  cheat engineyi açınca ban yemem değil, ben bypass yaparak cheat engineyi açıyorum. Oyun cheat engineyi farketmiyor, asıl ban yeme sebebim; cheat engineden hile yapınca hile yaptıktan sonra farkediyo.

Üye
9 HİZMET YILI
bi değişime geldi

rep puanı banada verebilen varmı

wolftü hileleri burda çok güzel

sizin sayenizde hile yaptım

çok teşekkürler

bu siteyi yapana ALLAH ne muradı varsa versin

sizi çok seviyorum

yapımcı abiler iyiki varsınız

soğalun varolun

ellerinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...