çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
cok iyi bir kitapKüçük Prens – Antoine de Saint-Exupéry.
ZEVK meslesi bence :dDostoyevskinin o kadar güzel kitapları varken insancıklar sadece olmamış Kumarbaz, Yer altından notlar. Bu ikisini okumadan dostoyevksi okudum denmez
Zevklik çok fazla bir durum yok bence kitap alıp görürüyorsa akıcı ve anlaşılırsa ve insana bir şey katıyorsa iyidirZEVK meslesi bence :d
aynen güzel kitap bende tavsiye ediyorumDostoyevski - İnsancıklar mükemmel bir kitap tavsiye ederim
aynen güzel okuaynen güzel kitap bende tavsiye ediyorum
evet buda çok iyi keşke bunuda ekleseydimönerilerin için teşekkürler bende sana bir tane önermek isterim p.j parrish - ölüm şarkısı bu kitabı lisede okumuştum beni etkilemişti baya istersen göz atabilirsin
rica ederim yönlendirebildiysem ne mutlu banaÖnerdiğin kitaplar mükemmel içinde bazı okumadıklarım var onları da senin sayende okuyacağım teşekkürler.
bro ben kişisel gelişim kitaplarını hiç denemedim nasıl bi etki bırakıyor deneyimlerini paylaşır mısınKişisel gelişim okumayı düşünürseniz bende bırakıyım bi öneri Hakan Mengü.'ün Ben Neyim? kitabı bende büyük etki yarattı tavsiye ederim
evet onlarıda biliyorumda çeşitli olsun dedimDostoyevskinin o kadar güzel kitapları varken insancıklar sadece olmamış Kumarbaz, Yer altından notlar. Bu ikisini okumadan dostoyevksi okudum denmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?