Üye
bana slot toplayıp kesecek itemleri otomatik toplayacak lazımmetin kesen bot olsa dahi ben bile indirir oynarım
Macro recorder ile kolayca yapilabilirOtomatik toplama muhabbeti metin2 nin kendisinde var zaten onun haricinde pelerinini 1-2-3 numaralarına koyup klavye makrosu indirip 2 ye 2 saniye de bir basmasını ayarlarsın ve space tuşuna ağır bir şey bırakırsın otomatik kasar.
kurulumu zor olmayan basit ama full aktif dikkat çekmeyecek her pvp de çalışabilecek bir farm botu hilesi istiyorum sadece cesaret pelerine basıp slotları toplayıp kesecek ve slotlardan düşecek itemleri otomatik toplayacak otomatik pelerin basacak otomatik toplayacak kendi kendini kasacak karakter hile sayesinde yardımcı olursanız sevinirim
bende var beyler şu sunucuların hepsinde çalışıyor.metin kesen bot olsa dahi ben bile indirir oynarım
Bro 20 dolar ne ya biraz fazla deil mibende var beyler şu sunucuların hepsinde çalışıyor.
DMPBOT GLOBAL PVP SERVER LİST
Aeldra-Zeta-Zeya Last Updated · 10.04.2023 (premium)
Aeldra, zeta, zeya sunucuları özel sürümler içermektedir.
Aeldra, zeta, zeya servers contain special editions.
--------------------------------------
DMPBOT TR PVP SERVER LİST
Kaptan2 Last Updated · 10.04.2023
MilasMt2 Last Updated · 29.03.2023
SportMt2 Last Updated · 24.03.2023 (Venüsmt2 olarak seçin)
VenüsMt2 Last Updated · 24.03.2023
Nemea2 Last Updated · 24.03.2023
------------------------------------------------------------------
Özel sürüm üzerine çalışıldığı için ücretsiz sürümdeki güncellemeler üzerinde gecikiyoruz.
>>>>>>>>>>(bot kendime ait değil.)<<<<<<<<<<
ateş pahası hocam umarım forum getirir en yakın zamandabende var beyler şu sunucuların hepsinde çalışıyor.
Özel sürüm üzerine çalışıldığı için ücretsiz sürümdeki güncellemeler üzerinde gecikiyoruz.
şimdi benim demek istediğim item envanterinin 1 sayfasını pelerinle dolduracam aynı efsun botu gibi bittikçe kendi sırayla alıp basacak 1-2-3 katacakOtomatik toplama muhabbeti metin2 nin kendisinde var zaten onun haricinde pelerinini 1-2-3 numaralarına koyup klavye makrosu indirip 2 ye 2 saniye de bir basmasını ayarlarsın ve space tuşuna ağır bir şey bırakırsın otomatik kasar.
ben bu serverleri oynamıyorum ?bende var beyler şu sunucuların hepsinde çalışıyor.
Deneyecem teşekkürlerMacroya ayarla daha kolay
Metin 2 TR bot kodluyorum. 2019 dan bu yana geliştirip kullandığım legit oyunun hafızasındaki veriler müdahale etmeden kodladığım botlarımla 1 tane ban yemedim. Profilime basit ve ücretsiz psylaştığım balık botum a bakabilirsin. Yakın zamanda farm botu vs kodlayıp premium satışını yapmayı planlıyorum.Deneyecem teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?