Düz üye olduğumuz için maalesef yokkötü olmuş yetkili merci denen bir kavram yokmu burda onlara sorsak ?
Vayne oynuyorum ve c ye sürekli basılı tutuyorum adamla vs giriyoruz adam menzilimdeyken 1 tane minyoyun canı az oluyor ve adama vurmak yerine minyona son vuruşu yapıyor bunu nasıl kapatabilirimKendin tıklamana gerek yok ki. V'ye basılı tutsan yeter. Oto olarak alıyor farmları. Fakat yakınında rakibin varsa önceliği ona verir ve farm kaybedersin. Yakında rakip varken C etkileşiminde bulunabilirsin.
Düz üye olduğumuz için maalesef yok
Scripti kullanmayı ben de biliyorum hocam mesele o değil, mesele orbwalkerın V tuşunu yani laneclear'ı aktif ettiğimiz halde son vuruşu yapacakken oto atağı iptal etmesi. İki dalgada en az birkaç defa yapıyor.Kendin tıklamana gerek yok ki. V'ye basılı tutsan yeter. Oto olarak alıyor farmları. Fakat yakınında rakibin varsa önceliği ona verir ve farm kaybedersin. Yakında rakip varken C etkileşiminde bulunabilirsin.
O bende de oluyor. Manuel olarak yaptığında farm kaçırmazsın zaten. V'yi bırakıp Last Hit'i kendin yapabilirsin. Daha iyi.Scripti kullanmayı ben de biliyorum hocam mesele o değil, mesele orbwalkerın V tuşunu yani laneclear'ı aktif ettiğimiz halde son vuruşu yapacakken oto atağı iptal etmesi. İki dalgada en az birkaç defa yapıyor.
Orbwalkerdaki farm delay ve windup time ile biraz oynadım, default olarak 70ms'e ayarlıydı, azaltıp arttırdım ancak hala aynı. Herhangi bir gelişme yok, bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa veya en azından genel bir sorunsa bilgilendirebilir mi lütfen?
Kombo ayarlarına gelip laneclear tikini kaldırırsan minyonlara vurmaz.Vayne oynuyorum ve c ye sürekli basılı tutuyorum adamla vs giriyoruz adam menzilimdeyken 1 tane minyoyun canı az oluyor ve adama vurmak yerine minyona son vuruşu yapıyor bunu nasıl kapatabilirim
kardeşim c nin işlevi o harass yapar adama farm varsa farmı alır spaceye basıver öyle durumlardada her şeyi script yapmazVayne oynuyorum ve c ye sürekli basılı tutuyorum adamla vs giriyoruz adam menzilimdeyken 1 tane minyoyun canı az oluyor ve adama vurmak yerine minyona son vuruşu yapıyor bunu nasıl kapatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?