270TL istiyorlar bir root için çok fazla geldi bana o yüzden kendim atmak istedim böyle bir sorun yaşadım yapmaya çalışırkenbrom iyi bi telefoncuya götürmeni tavsiye ederim
bende xiaomi mi 6 vardı youtube üzerinden baktım düzeldi hocam, bak sen de dilersen. bulabilirsem link atacağım senin için270TL istiyorlar bir root için çok fazla geldi bana o yüzden kendim atmak istedim böyle bir sorun yaşadım yapmaya çalışırken
270TL istiyorlar bir root için çok fazla geldi bana o yüzden kendim atmak istedim böyle bir sorun yaşadım yapmaya çalışırken de
Siteye girip baktım sadece telefon bilgileri vb var galba öyle bir şey yok bu telefonda izin istemiyor sanırımandorid 6,0 dan sonra kendi isteğinizde her telefona root işlemi yapamıyorsunuz telefonun sitesine gidin root işlemi icin basvuru yapın neden root işlemı gerceklestırıyorsunuz diye soru soruyorlar ve bazı seylerı onaylamanız gerekıyor siz güncelleme için root yapmak istediğinizi söyleyin 2 gün gıbı bir süre sonra ordaki buton mavi oluyor ve telefonunuz root izni alıyor.
kendi mağazasından aldım kanka kaçak değil yazılım ile ilgili bir sorunimei kaçak telefon sanırım kaçak değil trendyol gibi bir yerden aldım dersen bile kaçak olabilir bir kontrol et model numarası falan veriyor mu bak
tr tools pro diye bir uygulama var dene pc denkendi mağazasından aldım kanka kaçak değil yazılım ile ilgili bir sorun
İmei onarım var sadece benim telefonum için burada. Ben bootloader kilidini açan bir çözüm istiyorum bide ücretsiz olması lazımtr tools pro diye bir uygulama var dene pc den
ücretsiz işin zor biraz bilmen denemen lazım ücretli tanıdığım var uzaktan online yaparİmei onarım var sadece benim telefonum için burada. Ben bootloader kilidini açan bir çözüm istiyorum bide ücretsiz olması lazım
Ekli dosyayı görüntüle 97135
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?