- Yasaklandı
-
Biliyorum önceki senede "!1qaz2WSX3edc4RFV%56 " şifresini kullanıyordum youtubede 4K videoyu rahatlıkla izleyebiliyordun, yanlış hatırlamıyorsam bir ara hız testi yapmıştım 30MB hızı vardı.kardo burdakılerın hıcbırını kullanmadım ama başka sıfrede verdı arkadaş butun okullarda aynıymış bende psiphon vpn bağlandım yt den tut butun sıtelere kadar ışık hızında gırebılıyordum
Normal olarak girersen Tel İp'in gözükür tabi Okul bunu bilmez çünkü uğraşmazlar ama baya kişi internete giriyorsa ve şikayet geliyorsa VPN ile ipini değiştirirsin tespit edilmezsin.Okul Bu şifreleri kullandığımızı tespit ederse ne olur?
knk vpn açmadan bı yere gıremıyon zatenNormal olarak girersen Tel İp'in gözükür tabi Okul bunu bilmez çünkü uğraşmazlar ama baya kişi internete giriyorsa ve şikayet geliyorsa VPN ile ipini değiştirirsin tespit edilmezsin.
Zaten İnstagram veya app store - google play store'ye girmen için VPN ile iP adresini değiştirmen gerek yani korma disiplin felan yemezsin
Aynen onu diyorum VPNniz gezebilirsin normal olarak girsende hiçbirşey yapamayacağın için birşey demezlerknk vpn açmadan bı yere gıremıyon zaten
Rica ederim iyi oyun indirmeler veya video izlemelerTeşekkür ederim ilginiz için
aynen dediğim gibi önceki sene bunu kullanmıştım!1qaz2WSX3edc4RFV%56 bu kesinlikle çalışır
Bende ios var apk yüklenmediği için internet hızı 1mb oluyor@Mr.BullS psiphon pro en en en ıyısı
Bütün şifreleri dene illaki birisi doğrudurKesin çalışıyomu
kesinlikle psiphon pro efsane otesı bıse hem kullanısıda cok kolay forumdada vıdeosu varpeki hangi vpn yi önerirsiniz
HotSpot var ios için fakat 1 hafta süresi var onun dışında android Psiphon pro var apk indirerek premium indirebilirsinpeki hangi vpn yi önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?