kanka dediğimi okudunmu dedimki eleman benden habersiz alıyo telefonu şifremi giriyo sonra teldeki oyunlardan birine girip ödeme yapıyoTelefonuna reset at bence öyle zarara girmesini bilemem ses tuşları ile güç tuşundan reset at gitsin fotoğraflar ve içindeki dosyaları gidince bir de yedeklemediyse emin ol daha kötü olacaktır
Kanka anladım da hem diyorsun kartı yok hem de diyorsun ne yapabilirimkanka dediğimi okudunmu dedimki eleman benden habersiz alıyo telefonu şifremi giriyo sonra teldeki oyunlardan birine girip ödeme yapıyo
Telefonunda şifre yok mu hem biliyorsa da bulamayacağı birşey yapmanı tavsiye ederim yoksa başına çok şey gelirkanka dediğimi okudunmu dedimki eleman benden habersiz alıyo telefonu şifremi giriyo sonra teldeki oyunlardan birine girip ödeme yapıyo
kanka şifre var zatende yani aynı sınıfta aynı okuldayız ordan burdan görüyor sen benim sorumu cevaplasana neyi sorguluyorsunTelefonunda şifre yok mu hem biliyorsa da bulamayacağı birşey yapmanı tavsiye ederim yoksa başına çok şey gelir
faturasına yansıtarak birşeyler ödetmek mesela?Kanka anladım da hem diyorsun kartı yok hem de diyorsun ne yapabilirim
Lan verebileceğin zarar bu iştekanka şifre var zatende yani aynı sınıfta aynı okuldayız ordan burdan görüyor sen benim sorumu cevaplasana neyi sorguluyorsun
Post automatically merged:
faturasına yansıtarak birşeyler ödetmek mesela?
Play store dan ücretli uygulamalar için faturaya yansıt seçeneği var o olabilirkanka şifre var zatende yani aynı sınıfta aynı okuldayız ordan burdan görüyor sen benim sorumu cevaplasana neyi sorguluyorsun
faturasına yansıtarak birşeyler ödetmek mesela?
istedim vermem diyor zaten oynadığın oyun kullanırsın diyorMadem oyuna para yatıramıyor kredi kartı olmadığı için daha basit düşün, senin hesabından yatırdığı parayı sana elden ödesin.
Tamam o zaman şöyle yapıyorsun 155 e çağrı atıyorsun ve hırrsızlık yapıldığını söylüyorsun. Katakola gidip ifadede verebilirsin durumla ilgili gereken işlem yapılır.istedim vermem diyor zaten oynadığın oyun kullanırsın diyor
arkadaşımın telefonuna reset atmak mantıklı değil lise öğrencisi lise notları aile fotoğrafları arkadaş fotoğrafları falan vardır yani zaten çok aman aman birşey yapmadı ama benim istediğim zarar maddi zarar
neyse ya tamam insanların böyle düşünceği aklımama gelmemişti 1-2 kişinin şu sitede telefon numarısı verip kendi hesabına kontür yatırma gibi bir işlem yapabilirsin veya xxx adlı sitede sms bomber yapabilirsin gibi şeyler bekliyordum herkese fikri ve önerileri için teşekkür ederimTamam o zaman şöyle yapıyorsun 155 e çağrı atıyorsun ve hırrsızlık yapıldığını söylüyorsun. Katakola gidip ifadede verebilirsin durumla ilgili gereken işlem yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?