- Yasaklandı
-
Banlı Üye
basit bir cevap olurdu umarım cevap bu değil.paraların düştüğü yer ile adamın düştüğü yeri farklı
Kanka mantıklı diyonda rüzgar atlama hızı havada edilen hareket hepsi düşülen noktayı değiştirebilir benceparaların düştüğü yer ile adamın düştüğü yeri farklı
TebriklerKanka mantıklı diyonda rüzgar atlama hızı havada edilen hareket hepsi düşülen noktayı değiştirebilir bence
Post automatically merged:
tüm pencereler açılmış teker teker eğer bu bir intiharsa pencereleri kim kapattı intihar eden adam kapatamaz bu yüzden cinayettir
Net ettirilmeli hem vakit geçiyor eğlenceli oluyor hemde mesaj kasıyoruzTebrikler
Eğer Hoşunuza Gidiyorsa Böyle Bilmeceler Devam Ettirebilirimi
ya hava almak için açmışlarsa.Kanka mantıklı diyonda rüzgar atlama hızı havada edilen hareket hepsi düşülen noktayı değiştirebilir bence
tüm pencereler açılmış teker teker eğer bu bir intiharsa pencereleri kim kapattı intihar eden adam kapatamaz bu yüzden cinayettir
bilmecen benim de çok hoşuma gitti ama biraz geç kaldım bence bilmecelere devam etmelisin eğlenceli oluyorTebrikler
Eğer Hoşunuza Gidiyorsa Böyle Bilmeceler Devam Ettirebilirimi
cevabıda versin bir bakalm ne kadar mantıklıbilmecen benim de çok hoşuma gitti ama biraz geç kaldım bence bilmecelere devam etmelisin eğlenceli oluyor
bencede kesinlikle, çok iyi cevapKanka mantıklı diyonda rüzgar atlama hızı havada edilen hareket hepsi düşülen noktayı değiştirebilir bence
Yapıyorum bu sporu kralbencede kesinlikle, çok iyi cevap
SevindimNet ettirilmeli hem vakit geçiyor eğlenceli oluyor hemde mesaj kasıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?