Felsefi filmler önerir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
4 HİZMET YILI

The Shawshank Redemption ve UP ikiside mükemmel izlemelisin umarım beyenirsin​

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
aynen araştırdığımda ikisine de denk geldim listeme eklemiştim, sadece bin-jip filmi aldatma temasını mı işliyor emin olamadım, öyleyse çok izleyemiyorum çünkü. onlar haricinde de her ne kadar beklentim olmasa da arirang'a bir bakmak istiyorum bakalım :)
Post automatically merged:

aynen izledim, teşekkürler :)
aldatma degil aslinda. bos oldugundan emin oldugu evlere girip uyuyan bir evsiz ile -oyle ki ev sahiplerinin kirli camasirlarini bile yikayacak kadar minnettar bir arkadas bu- koca siddetinden bunalmis bir kadinin kacis oykusu diyebiliriz bin-jip icin.

arirang da ilginc bir tecrube olabilir. cok enteresan bir kulturu var kore'nin. iyi ya da kotu diyemiyorum ama kesinlikle fazlasiyla ilgi cekici =)

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi kendine ait felsefesi olan filmler arıyorum. İzlediğiniz, hoşunuza giden, hoşunuza gitmese bile altında yatan fikirle sizi düşünmeye sevk eden film önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim. Bilindik filmler dışında öneri verirken yanına çokta bilinmeyen bir film iliştirirseniz çok iyi olur, şimdiden teşekkürler :)
love and death

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
prometheus mükemmel bir bilim kurgu felsefe filmi izlemeni öneririm serisi sarıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
yorumlarda bir arkadaş daha önermişti, listemde ekli. teşekkürler :)
Post automatically merged:

izledim, yine de teşekkürler :)
dark izlemedim öven çok var siz de benim film zevkime uyan birisisisniz sizce nasıl izlenir mi

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
dark izlemedim öven çok var siz de benim film zevkime uyan birisisisniz sizce nasıl izlenir mi
bence konusu ilgi çekici, işleyişi güzel ve senaryosuna bağlı bir dizi ama dizinin temposundan dolayı sevmeyen ve sıkıcı bulan da çok fazla kişi var. bu senin için sorun olmayacaksa birkaç bölüm izleyerek bir şans verebilirsin

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bence konusu ilgi çekici, işleyişi güzel ve senaryosuna bağlı bir dizi ama dizinin temposundan dolayı sevmeyen ve sıkıcı bulan da çok fazla kişi var. bu senin için sorun olmayacaksa birkaç bölüm izleyerek bir şans verebilirsin
cevabın için teşekkürler şans vermeyi düşünüyorum başka dizi önerilerin var ise onlara da açığım şimdiden teşekkürler.

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
My night at mauds 1969 bu filmi seveceğine eminim öneririm

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bak super8 i mutlaka izle ha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...