ikisini de izledim güzel öneriler, teşekkür ederimThe Shawshank Redemption ve UP ikiside mükemmel izlemelisin umarım beyenirsin
aga be ben up u izlerken çok üzülmüstüm ne demek efmikisini de izledim güzel öneriler, teşekkür ederim![]()
aldatma degil aslinda. bos oldugundan emin oldugu evlere girip uyuyan bir evsiz ile -oyle ki ev sahiplerinin kirli camasirlarini bile yikayacak kadar minnettar bir arkadas bu- koca siddetinden bunalmis bir kadinin kacis oykusu diyebiliriz bin-jip icin.aynen araştırdığımda ikisine de denk geldim listeme eklemiştim, sadece bin-jip filmi aldatma temasını mı işliyor emin olamadım, öyleyse çok izleyemiyorum çünkü. onlar haricinde de her ne kadar beklentim olmasa da arirang'a bir bakmak istiyorum bakalım
Post automatically merged:
aynen izledim, teşekkürler![]()
love and deathMerhaba, başlıkta da belirttiğim gibi kendine ait felsefesi olan filmler arıyorum. İzlediğiniz, hoşunuza giden, hoşunuza gitmese bile altında yatan fikirle sizi düşünmeye sevk eden film önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim. Bilindik filmler dışında öneri verirken yanına çokta bilinmeyen bir film iliştirirseniz çok iyi olur, şimdiden teşekkürler![]()
ilgimi çekti kesin bakacağım, önerin için teşekkürlerlove and death
rica edermilgimi çekti kesin bakacağım, önerin için teşekkürler![]()
izledim, yine de teşekkürlerprometheus mükemmel bir bilim kurgu felsefe filmi izlemeni öneririm serisi sarıyor
benzeri bildiğiniz filmler var mıdır acaba?izledim, yine de teşekkürler![]()
super 8 ve district 9 filmlerine bir göz atabilirsinbenzeri bildiğiniz filmler var mıdır acaba?
yasak bölge 9 u izlemiştim ama super 8 bakacağım teşekkürler önerilerin içinsuper 8 ve district 9 filmlerine bir göz atabilirsin
yorumlarda bir arkadaş daha önermişti, listemde ekli. teşekkürlerthe addiction var önerebilirim
izledim, yine de teşekkürlerfilm değilde dark dizinisini öneririm çok güzel
dark izlemedim öven çok var siz de benim film zevkime uyan birisisisniz sizce nasıl izlenir miyorumlarda bir arkadaş daha önermişti, listemde ekli. teşekkürler
Post automatically merged:
izledim, yine de teşekkürler![]()
bence konusu ilgi çekici, işleyişi güzel ve senaryosuna bağlı bir dizi ama dizinin temposundan dolayı sevmeyen ve sıkıcı bulan da çok fazla kişi var. bu senin için sorun olmayacaksa birkaç bölüm izleyerek bir şans verebilirsindark izlemedim öven çok var siz de benim film zevkime uyan birisisisniz sizce nasıl izlenir mi
cevabın için teşekkürler şans vermeyi düşünüyorum başka dizi önerilerin var ise onlara da açığım şimdiden teşekkürler.bence konusu ilgi çekici, işleyişi güzel ve senaryosuna bağlı bir dizi ama dizinin temposundan dolayı sevmeyen ve sıkıcı bulan da çok fazla kişi var. bu senin için sorun olmayacaksa birkaç bölüm izleyerek bir şans verebilirsin