başardığım zaman görürsün ozamanharvard çok zor bir hedef böyle bi konuyu burada açtığına göre bu hedefi gerçekleştirme ihtimalin 0'ın altında
eğer ilk senede gitmem gerekiyorsa full çalışırım ama benim acelem yok bu yılki sınava berbat girdim berbat çıktım bidaki sınava vijdanım rahat iyi bir puan alacağım inancıyla girmek istiyorum ondan sonra belasını veririm sınavındış dünya ile bağlan tını kesmene gerek yok cok ufak bi çalısmayla bu yıl 12k ya girdim sadece eksiklerini görüp onlara çalısman yeterli.
Ufak çalışma 12k vay be temel nasıldı bende ağır çalışmayla 5k girermiyimdış dünya ile bağlantını kesmene gerek yok cok ufak bi çalısmayla bu yıl 12k ya girdim sadece eksiklerini görüp onlara çalısman yeterli.
dostum temelin varsa it gibi çalışsan ilk bine girersin düşün sen günde 1 saat fazla çalışsan o 1 saat sana 300 günde 300 saat eder saat başına 30 soru çözsen oldu sana 9 bin soru 9 bin soru demek 5 tane 300 sayfalık soru bankası bitirmek demek her dakika senin için önemli günde bir dknı kısıtla sana 300 günde 300 dk ederUfak çalışma 12k vay be temel nasıldı bende ağır çalışmayla 5k girermiyim
Vay canına harbi çok mantıklı günde 5 6 saat değil 7 saat çalışacam artık.teşekür ederim yararlı oldu bu.dostum temelin varsa it gibi çalışsan ilk bine girersin düşün sen günde 1 saat fazla çalışsan o 1 saat sana 300 günde 300 saat eder saat başına 30 soru çözsen oldu sana 9 bin soru 9 bin soru demek 5 tane 300 sayfalık soru bankası bitirmek demek her dakika senin için önemli günde bir dknı kısıtla sana 300 günde 300 dk eder
temel iyiydi olduğum ilin en iyi anadolu liselerinden birinde okudum lise hayatım boyuncada hiç ders çalışmadımUfak çalışma 12k vay be temel nasıldı bende ağır çalışmayla 5k girermiyim
Benim temel orta düzey tek ayt sıkıntı köpek gibi çalışıp 4 5k ya girermiyim düzenli programlı çalıştıkcatemel iyiydi olduğum ilin en iyi anadolu liselerinden birinde okudum lise hayatım boyuncada hiç ders çalışmadım
dostum sen bir özele gelsene sana 4-5 k ya girmen için neyapacagını söylimBenim temel orta düzey tek ayt sıkıntı köpek gibi çalışıp 4 5k ya girermiyim düzenli programlı çalıştıkca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?