never lose
Onaylı Üye
Kesinlikle katiliyorum çökme sorunlari turkiye erişim sorunlari gerçekten rockstar fivemi batırdıBu rockstarda Fivemi aldi bi tarafi kalkti. Bunlara ne oluyor millet sunucusuna markali arac koyuyorsa ?
Sanmıyorum çoğu kişinin bilgisayarı desteklemez ama oynanır yinedegta 6 çıkınca gta 5 kenara atılcak
Zigot her zaman zigottur kankam 2021 seneleri güzeldi çok yoktular ama bu sene 13 yaşındaki çocuk anamiza sovuyor11 yaşındaki zigotlar ped verilerek baron çocuğu oluyordu artık olmamazlar inşallah
Rica ederim ne demek. Katılıyorum insanlar bu pedlere araçlara para veriyor oyun oynuyor saçma bir kural.Hocam bilgilendirme için sağol ama ciddi anlamda oyuncu düşüşü olur çoğu sunucuda oyuncu pedi var çünkü
kendisi koymuyo insanlar farklılık katmak icin ekliyo bence cok sacma biseyBu rockstarda Fivemi aldi bi tarafi kalkti. Bunlara ne oluyor millet sunucusuna markali arac koyuyorsa ?
Son zamanlarda Türkiye makinelerinde sıkıntı oluyor fivem sunucularinin çökme vb.Bunu yapacaklarını söylemişlerdi zaten. Markalı araçları büyük sw ler değiştirdiler. 2 gün kapatılacağını bilmiyordum iyi oldu
çökmeler konusunda bilgim yok ama araç satan malikane satan sunucular iyi ağlıyodur şuanda skfgndlgSon zamanlarda Türkiye makinelerinde sıkıntı oluyor fivem sunucularinin çökme vb.
Yani bazilari skript yüklüye yukluye kaç gb ler yapıyor suncuuyu en kötüsü onlar icin 1 ayda yapamazlar o scriptleri yukelmeyiçökmeler konusunda bilgim yok ama araç satan malikane satan sunucular iyi ağlıyodur şuanda skfgndlg
scriptte sorun yok ustam developlar halleder, parayla araba satıyolardı o iş battı onu diyorumYani bazilari skript yüklüye yukluye kaç gb ler yapıyor suncuuyu en kötüsü onlar icin 1 ayda yapamazlar o scriptleri yukelmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?