eğer apartmanındakiler ile anlaşıp türk telekom müdürlüğüne giderseniz altyapınızı kurarlar herhangi bir ücret ödemezsinizdeMerhaba yazlık bir bölgede oturuyorum evimin altayapısı yok hatta oturduğum sitenin yok asfalt yolun altından fiber hattı geçiyor komşu sitelere gidiyor ve onlar fiber kutusu yada santral kutusu da deniyor büyük kabin şeklinde onlar bu şekilde vdsl internet kullanıyor ben kişisel olarak fiber hattına böyle kendime göre bir sistem kurdursam malzeme ve işçiliğne kadar ödesem yaklaşık ne kadar tutar ve telekom kabul edip yardımcı olur mu yada bana öneriniz varmı ? superbox demeyin lütfen yıllık 8 bin tl kullanım ücreti çıkıyor eve fiber çektirmek daha mantıklı bu açıdan
ben müstakil de oturyorum çoğu yazlıkçı ve yaşlı kesim kullanmıyorlar bileeğer apartmanındakiler ile anlaşıp türk telekom müdürlüğüne giderseniz altyapınızı kurarlar herhangi bir ücret ödemezsinizde
herşeyi ben sermaye edicem işçilğine kadartek daire için kuracaklarını sanmıyorum
en yakın terminale 500 mt vardır yeterki sağlıklı çalışsın uzun vade de para harcamaya değer evimin 100 metre aşağısından geçiyor fiber hattı asfaltın altındanterminalin uzaklıgına göre değişir kablolama borulama vs vs..
Çok pahalı olacağını düşünmüyorum. belediye izinleri gerekli diye biliyorum sonuç olarak 500mt yer kazdıracaksınız. ama bildigim tek kişi iseniz onay vermeyecekleri. bütün maliyeti karşılasanız bile.en yakın terminale 500 mt vardır yeterki sağlıklı çalışsın uzun vade de para harcamaya değer evimin 100 metre aşağısından geçiyor fiber hattı asfaltın altından
aslında kazdırmaya gerek yok direklerden geçirmek mümkün olursa olabilir fiber koblo biraz hassas oluyor sadeceÇok pahalı olacağını düşünmüyorum. belediye izinleri gerekli diye biliyorum sonuç olarak 500mt yer kazdıracaksınız. ama bildigim tek kişi iseniz onay vermeyecekleri. bütün maliyeti karşılasanız bile.
Çok talep olmadıkça tek daireye fiber altyapısı yapmazlar diye biliyorumMerhaba yazlık bir bölgede oturuyorum evimin altayapısı yok hatta oturduğum sitenin yok asfalt yolun altından fiber hattı geçiyor komşu sitelere gidiyor ve onlar fiber kutusu yada santral kutusu da deniyor büyük kabin şeklinde onlar bu şekilde vdsl internet kullanıyor ben kişisel olarak fiber hattına böyle kendime göre bir sistem kurdursam malzeme ve işçiliğne kadar ödesem yaklaşık ne kadar tutar ve telekom kabul edip yardımcı olur mu yada bana öneriniz varmı ? superbox demeyin lütfen yıllık 8 bin tl kullanım ücreti çıkıyor eve fiber çektirmek daha mantıklı bu açıdan
bence de fiber en mantıklsııMerhaba yazlık bir bölgede oturuyorum evimin altayapısı yok hatta oturduğum sitenin yok asfalt yolun altından fiber hattı geçiyor komşu sitelere gidiyor ve onlar fiber kutusu yada santral kutusu da deniyor büyük kabin şeklinde onlar bu şekilde vdsl internet kullanıyor ben kişisel olarak fiber hattına böyle kendime göre bir sistem kurdursam malzeme ve işçiliğne kadar ödesem yaklaşık ne kadar tutar ve telekom kabul edip yardımcı olur mu yada bana öneriniz varmı ? superbox demeyin lütfen yıllık 8 bin tl kullanım ücreti çıkıyor eve fiber çektirmek daha mantıklı bu açıdan
İşçiliğini size yaptıracaklarını sanmıyorum. Sonuçta hattın sorumluluğu onlarda olacak.ben müstakil de oturyorum çoğu yazlıkçı ve yaşlı kesim kullanmıyorlar bile
Post automatically merged:
herşeyi ben sermaye edicem işçilğine kadar
Türk Telekom il müdürlüğüne gidip dilekçe verirseniz ücretsiz bir şekilde yardımcı olabilir fakat 1 ev ile olabilecek iş değil diye biliyorumMerhaba yazlık bir bölgede oturuyorum evimin altayapısı yok hatta oturduğum sitenin yok asfalt yolun altından fiber hattı geçiyor komşu sitelere gidiyor ve onlar fiber kutusu yada santral kutusu da deniyor büyük kabin şeklinde onlar bu şekilde vdsl internet kullanıyor ben kişisel olarak fiber hattına böyle kendime göre bir sistem kurdursam malzeme ve işçiliğne kadar ödesem yaklaşık ne kadar tutar ve telekom kabul edip yardımcı olur mu yada bana öneriniz varmı ? superbox demeyin lütfen yıllık 8 bin tl kullanım ücreti çıkıyor eve fiber çektirmek daha mantıklı bu açıdan
bizim de internetler kötü olduğu için mahalledekiler kabloları kesmişlerdi fiber çektilerbizim binada adsl varken kendiliğinden fiber getirdiler hiçbir yeri de aramamıştık
fiber alt yapı para gerektirmiyor diye biliyorum sitelerine girip başvuru atman lazım sadeceMerhaba yazlık bir bölgede oturuyorum evimin altayapısı yok hatta oturduğum sitenin yok asfalt yolun altından fiber hattı geçiyor komşu sitelere gidiyor ve onlar fiber kutusu yada santral kutusu da deniyor büyük kabin şeklinde onlar bu şekilde vdsl internet kullanıyor ben kişisel olarak fiber hattına böyle kendime göre bir sistem kurdursam malzeme ve işçiliğne kadar ödesem yaklaşık ne kadar tutar ve telekom kabul edip yardımcı olur mu yada bana öneriniz varmı ? superbox demeyin lütfen yıllık 8 bin tl kullanım ücreti çıkıyor eve fiber çektirmek daha mantıklı bu açıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?