Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
knk internetini kullandığın markaya talep etmen lazım ama mahalledeki yada apartmandaki bir çok kişi ile yapmanız lazım 1-2 kişi için fiber altyapı yapmıyorlar aynı sorunu bizde yaşadık taşındık evden
bro bende fiber kullanıyorum turkcell in bende cok bekledim altyapı ama eger hizmet sağlayıcı altyapıyı kendi getirmek istezse maalesef başka hiçbir yolu yok galmesi için
normalde bulunduğunuz bölgede imza toplayıp türk telekoma iletmeniz lazım ama en son duyduğuma göre katarlılar şirketi boşaltıp iflas ettirdikten sonra türk telekomun yeni sahibi olan bankalar birliği altyapı yatırımlarını durdurmuş. tabi bu eski bir duyum şu an ki durum nedir bilmiyorum. genelde 6 ay ile 1 yıl içerisinde bir gelişme yaşanabiliryor. telekom dilekçenizi kabul edip bütçe ayırırsa ilk belediyenize başvuru yapıyorlar belediye başvuruyu inceleyip ihale açıyor ihale sonuçlanınca inşaat firması kazı çalışmalarını başlatıyor telekom gerekli malzemeleri tedarik ediyor ve bunlar sürerken baya bir süreç geçiyor. 1 sene kabulü bekleyeceksin bunun üzerine bir 1 sene daha çalışmaların bitmesini bekleyeceksin. ev sana ait değilse taşınmanı öneririm.