Aynen kanka kol çakma ama diğer oyunlarda sıkıntı yapmıyor heralde fifa22 de sorun varkol çakma mı bendede aynı sorun vardı fifa 23 de 150 tl ye almıstım konsol çakma kendi kendine tusa basmalar enüde gezmeler arda arda tusa basmalar gitim paraya kıydım konsol aldım
hocam kol çakma büyük ihtimal ben dede aynı sorun var 120 tl almıştım yarım yamalak çalışıyorArkadaşlar bugün DS4 aldım heycanlı bir şekilde kurulumları yaptım ve driverlarımı yükledim. DS4Windows uygulamasınıda halletdim fakat kolum sorunsuz bir şekilde çalışmasına rağmen FİFA22 de kolumdaki tuşları algılamıyor bazende menüde kendi kendine haraket ediyor. Kolu test ettim ve herhangi bir sıkıntı yok analog motorunda falan. Bütün tuşları ayarlamama rağmen tuşlar başka yerlerde çalışıyor. Örnek vericek olursak x tuşu sol tuşlarda sağda koşu tuşu x de falan. Ama bütün tuşları doğru birşekilde ayarladım bunu nasıl çözebilir x360ce programınıda denedim ama olmadı yardımcı olur musnuz lütfen.
kanka konsolunda sorun vardır bende yaşadım kendi kendine bişeyler yapıyo yada hiç basmıyo bi sıkıntı yaşıyorum yeni orjinal bir kol alArkadaşlar bugün DS4 aldım heycanlı bir şekilde kurulumları yaptım ve driverlarımı yükledim. DS4Windows uygulamasınıda halletdim fakat kolum sorunsuz bir şekilde çalışmasına rağmen FİFA22 de kolumdaki tuşları algılamıyor bazende menüde kendi kendine haraket ediyor. Kolu test ettim ve herhangi bir sıkıntı yok analog motorunda falan. Bütün tuşları ayarlamama rağmen tuşlar başka yerlerde çalışıyor. Örnek vericek olursak x tuşu sol tuşlarda sağda koşu tuşu x de falan. Ama bütün tuşları doğru birşekilde ayarladım bunu nasıl çözebilir x360ce programınıda denedim ama olmadı yardımcı olur musnuz lütfen.
eğer konsolda sorun olmadığından emin isen bende 360xce'nin fifa 22 için sorunları fixlenmiş ayarlısı var dcden ekle atayım .Arkadaşlar bugün DS4 aldım heycanlı bir şekilde kurulumları yaptım ve driverlarımı yükledim. DS4Windows uygulamasınıda halletdim fakat kolum sorunsuz bir şekilde çalışmasına rağmen FİFA22 de kolumdaki tuşları algılamıyor bazende menüde kendi kendine haraket ediyor. Kolu test ettim ve herhangi bir sıkıntı yok analog motorunda falan. Bütün tuşları ayarlamama rağmen tuşlar başka yerlerde çalışıyor. Örnek vericek olursak x tuşu sol tuşlarda sağda koşu tuşu x de falan. Ama bütün tuşları doğru birşekilde ayarladım bunu nasıl çözebilir x360ce programınıda denedim ama olmadı yardımcı olur musnuz lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?