Onaylı Üye
saçma hile olmuşSelam arkadaşlar bugün FIFA 23'te bir olayla karşılaştım maalesef ki kayıt alamadım, fakat internette benzer bir olaya denk geldim, fikri olmayanlar için kısa bir önsöz yazayım, EA'in senelik en çok gelir ettiği oyun olan FIFA'nın Ultimate Team modunu bilirsiniz. Geçtiğimiz senelerde oyuna giriş yaptığımda herhangi bir anticheat ibaresi görmüyordum fakat söylentilerle hile olduğunu biliyordum. Videodan görüldüğü üzere hileyi yapan kişi sanırım hileyi satmak için discorddan yayın açmış. Bu sene bu videoyu görene kadar FIFA'da hile yapılmasının pek mümkün olmadığını sanıyordum fakat şaşkın haldeyim, videoda gördüğünüz gibi adamın verdiği talimatla rakip kaleye gidip rakiple olan bağlantı kesiliyor bu da galibiyet almasını sağlıyor. Her online oyunda hile yapılabileceğini düşünüyordum ama bu kadar da bariz bir şey nasıl banlanılmaz anlam veremiyorum. Umarım bir fikri olan vardır ve biraz aydınlatabilir, iyi forumlar.
fifa hile açılacak en son oyun benim kararımcafifadada hile açmassın
yani bencedefifa hile açılacak en son oyun benim kararımca
hilenin varlığıyla ilgili bir sorunum yok sadece nasıl yazılmış olabileceği hakkında kafam karışmıştıbunu hile sitesinde yazman trajikomik
yakında bi anti cheat sistemi gelebilir ama bu hilelerin biteceği anlamına gelmez
Yakında bir anticheat sistemi gelir bence merak etme
Garipsediğim olay da tam olarak o işte, oyunu yaklaşık 6-7 yıldır oynuyorum ve bu sene ilk defa anticheat ile açıldığını gördüm, umarım daha efektif bişeyler gelirFifa 23 Yeni Çıktı Diye Biliyorum Yakında AntiCheat Gelir Bence
Harbiden yazıcaktım, Hayatsız falan olman lazım Futbol oyununda hile yapmak için FPS oyunlarını anlarımda Futbolu salın laFutbol oyununda hile yapan adam varya hayattan zevk alamıyor, gününü, saatlerini boşa harcıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?