güzel olur bu aradaMerhabalar dostlar , Script ile memorye video çeksem ve her gün 1 video atsam izler misiniz? Bir gün illaoi oynarım bir gün rengar vb. kısacası her şampiyonu WSreborn ile denemiş olur. Yapmamı ister misiniz? Ve yöneticiler buna izin verir mi? Youtubea liste dışı olarak yükler ve link atarım size.
Merhabalar dostlar , Script ile memorye video çeksem ve her gün 1 video atsam izler misiniz? Bir gün illaoi oynarım bir gün rengar vb. kısacası her şampiyonu WSreborn ile denemiş oluruz. Yapmamı ister misiniz? Ve yöneticiler buna izin verir mi? Youtubea liste dışı olarak yükler ve link atarım size. Postu beğenirseniz ne kadar bu fikrin tuttuğunu öğrenebilirim
memorye özel videoları kimsenin göremiyiceği bir linkde saklıyıcam ve bunu size atıcam proje daha yenigüzel olur izlemeside keyifli geçer benjce
Buraya atmanda herhangi bir sakınca yok hocam onun dışında izlenir evet hepsini teker teker oynarken çekip yüklersin buraya da atarsın konunu düzenleyip olur yaniMerhabalar dostlar , Script ile memorye video çeksem ve her gün 1 video atsam izler misiniz? Bir gün illaoi oynarım bir gün rengar vb. kısacası her şampiyonu WSreborn ile denemiş oluruz. Yapmamı ister misiniz? Ve yöneticiler buna izin verir mi? Youtubea liste dışı olarak yükler ve link atarım size. Postu beğenirseniz ne kadar bu fikrin tuttuğunu öğrenebilirim
onaylı üyeliğim gitmiş neden acabaBuraya atmanda herhangi bir sakınca yok hocam onun dışında izlenir evet hepsini teker teker oynarken çekip yüklersin buraya da atarsın konunu düzenleyip olur yani
Yetkililer silmiştir hocam gereksiz konuyla alakasız veya spam olabilir gelir birazdan sistem otomatik veriyor zatenonaylı üyeliğim gitmiş neden acaba
olur kanka ben izlerim eğlenceli olur aslındaMerhabalar dostlar , Script ile memorye video çeksem ve her gün 1 video atsam izler misiniz? Bir gün illaoi oynarım bir gün rengar vb. kısacası her şampiyonu WSreborn ile denemiş oluruz. Yapmamı ister misiniz? Ve yöneticiler buna izin verir mi? Youtubea liste dışı olarak yükler ve link atarım size. Postu beğenirseniz ne kadar bu fikrin tuttuğunu öğrenebilirim
İzlenilir diye düşünüyorum boş konu değilMerhabalar dostlar , Script ile memorye video çeksem ve her gün 1 video atsam izler misiniz? Bir gün illaoi oynarım bir gün rengar vb. kısacası her şampiyonu WSreborn ile denemiş oluruz. Yapmamı ister misiniz? Ve yöneticiler buna izin verir mi? Youtubea liste dışı olarak yükler ve link atarım size. Postu beğenirseniz ne kadar bu fikrin tuttuğunu öğrenebilirim
ayar bilmiosun ozaman ben fisek gibi kayıyorum dostumirelia nasıl s+ ta kanka space basılı tutuyorum ne skil atıyo atınca rastele atıyo e bile tutturamıyor
izlerim bendeMerhabalar dostlar , Script ile memorye video çeksem ve her gün 1 video atsam izler misiniz? Bir gün illaoi oynarım bir gün rengar vb. kısacası her şampiyonu WSreborn ile denemiş oluruz. Yapmamı ister misiniz? Ve yöneticiler buna izin verir mi? Youtubea liste dışı olarak yükler ve link atarım size. Postu beğenirseniz ne kadar bu fikrin tuttuğunu öğrenebilirim
discord gelsene dostum bi gelsene öğret ya lütfen :dayar bilmiosun ozaman ben fisek gibi kayıyorum dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?