12 Haz 2019 #1 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 6 HİZMET YILI Beyler bende 3 4 adet fikir var ama Yardımcı olabilecek birileri var mi şu şekilde de yapabilirsin gibi Bende 1 script var numara sorgulama tarzına olabilir diye düşünüyorum Sqlden veri çektiği icin merak ettikleri numaraları mail yolu veya forum yolu ile atabilirler biz de öğrenip yazarız 2 biraz daha ticarî bir fikir bunu anlatmama gerek yok Yine se fikirlerinizi bekliyorum
Beyler bende 3 4 adet fikir var ama Yardımcı olabilecek birileri var mi şu şekilde de yapabilirsin gibi Bende 1 script var numara sorgulama tarzına olabilir diye düşünüyorum Sqlden veri çektiği icin merak ettikleri numaraları mail yolu veya forum yolu ile atabilirler biz de öğrenip yazarız 2 biraz daha ticarî bir fikir bunu anlatmama gerek yok Yine se fikirlerinizi bekliyorum
12 Haz 2019 #2 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI Bence 1. Fikir çünkü daha çok aranan bir program ama yine de karar sizin
12 Haz 2019 Konuyu başlatan #3 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 6 HİZMET YILI By ŞaHaNe' Alıntı: Bence 1. Fikir çünkü daha çok aranan bir program ama yine de karar sizin Genişletmek için tıklayın ... Elimde numara listesi olmadığı icin numaraları kendim toplamalıyım o konu da biraz sıkıntı olacak ama
By ŞaHaNe' Alıntı: Bence 1. Fikir çünkü daha çok aranan bir program ama yine de karar sizin Genişletmek için tıklayın ... Elimde numara listesi olmadığı icin numaraları kendim toplamalıyım o konu da biraz sıkıntı olacak ama
12 Haz 2019 #4 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI |Lucifer|' Alıntı: Elimde numara listesi olmadığı icin numaraları kendim toplamalıyım o konu da biraz sıkıntı olacak ama Genişletmek için tıklayın ... Hmm nasıl istersen
|Lucifer|' Alıntı: Elimde numara listesi olmadığı icin numaraları kendim toplamalıyım o konu da biraz sıkıntı olacak ama Genişletmek için tıklayın ... Hmm nasıl istersen