Kardeşim sana aylık 500 liraya çalışan bir grafiker bulmak lazım bence eksiğin tasarım kısmı
Arkadaşın kazancının yüksek olmadığını tahmin ederek 500 dedimbencede siteye lazım olan en iyi şeygrafiker 500 liraz az
Arkadaşın kazancının yüksek olmadığını tahmin ederek 500 dedim
Brom dalgasına yazıyoruz yoksa aylık 500 liraya çalışacak keriz varsa gelsin ben çalıştırayımSitenin Scripti Piyasada 2 k Satılan Siteden Çekip yapmıştım ve tasarımı görmeden neden yorum yapıyorsunuz gaye hoş ve güzel bence maç sitesi için ideal ve hızlısoruma yönelin lütfen maç sitesi için tasarım önemli deildir işlev önemlidir
spor haberleri düşünmemiştim ama aslında olabilir transfer haberleri kadrolar vs vs ama tutturması cok daha zor böyle siteleriBrom dalgasına yazıyoruz yoksa aylık 500 liraya çalışacak keriz varsa gelsin ben çalıştırayımMaç yayınları dışında güncel spor haberleri paylaşabilirsin ekibin varsa seri halledersiniz
transfer sezonu yeni başlıyor istersen istihbarat konusunda özellikle Galatasarayla ilgili ciddi bilgiler alıyorum yardımcı olurumspor haberleri düşünmemiştim ama aslında olabilir transfer haberleri kadrolar vs vs ama tutturması cok daha zor böyle siteleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?